Prima paginaArii de practicaSolutionarea litigiilorProcese privind daune reputationale - litigii vip

Procese privind daune reputationale - Litigii VIP

Cutezatoarea noastra expertiza juridica provine din procesele de defaimare de caracter, privind materiale jignitoare sau calomnioase puse in circulatie in presa scrisa sau oral, pentru o gama larga de clienti, inclusiv persoane publice, politicieni si persoane juridice. Ne propunem sa obtinem atat masuri provizorii pentru retragerea temporara a continutului defaimator, cat si daune efective, presupuse sau punitive pentru comportament deosebit de flagrant si pentru descurajarea unei astfel de conduite malitioase in viitor. Astfel de cazuri pot implica, de asemenea, proceduri preliminare in fata autoritatilor nationale investite cu prerogativul de a corecta conduita rau intentionata prin sanctionarea operatorului audio-vizual utilizat pentru proliferarea culpabila a continutului daunator.

Avocatii nostri cu experienta in domeniu vor sti cum sa expuna cel mai bun caz, pentru a asigura rezultatele urmarite, utilizand cunostinte aprofundate despre regulile probelor si strategia juridica vizata.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta si reprezentarea cu succes a unei persoane fizice cu reputatie remarcabila, care detine mai multe ziare nationale intr-o disputa de calomnie impotriva unui canal TV, a moderatorilor acestuia si a unui politician, in fata Consiliului Audiovizualului Roman si in fata instantelor romanesti. Am obtinut masuri provizorii pentru retragerea continutului prejudiciabil si au fost aplicate sanctiuni contraventionale impotriva canalului TV.
  • Asistarea si reprezentarea cu succes a unei persoane cu reputatie remarcabila care actioneaza ca director al unui club roman cunoscut, in litigiile de calomnie impotriva unui canal TV, a moderatorilor acestuia si a unui politician, in fata Consiliului Audiovizualului Roman si in fata instantelor romanesti. Am obtinut masuri provizorii pentru retragerea continutului prejudiciabil si au fost aplicate sanctiuni contraventionale impotriva canalului TV.
  • Asistarea si reprezentarea cu succes a unei companii active in domeniul divertismentului, in litigiile de calomnie impotriva unui canal TV, a moderatorilor acestuia si a unui politician, in fata Consiliului Audiovizualului Roman si in fata instantelor romanesti. Am obtinut masuri provizorii pentru retragerea continutului prejudiciabil si au fost aplicate sanctiuni contraventionale impotriva canalului TV.
  • Asistarea si reprezentarea cu succes a diferitilor politicieni romani in litigiile de calomnie initiate impotriva canalelor de presa si mass-media.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.