Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Roxana Catea

Counsel

Roxana este Counsel in cadrul departamentului de Litigii al firmei noastre. Inainte de a se alatura echipei SAA, Roxana a lucrat timp de peste 7 ani in cadrul firmei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii si, anterior, timp de 3 ani in cadrul uneia dintre cele mai importante birouri de avocatura asociate Big 4 din Romania.

Roxana are peste 11 ani experienta intr-o gama variata de litigii, domeniile sale de expertiza incluzand dreptul comercial, litigii corporate, asigurari si faliment, insolventa si restructurare, litigii contractuale, proceduri de executare silita a hotararilor straine, raspundere profesionala si nu in ultimul rand, litigii de dreptul muncii.

In plus, Roxana are o experienta vasta in domeniul procedurilor speciale, inclusiv cu privire la anularea biletelor la ordin, aspecte legate de platile bancare, a asigurat reprezentarea unor societati din domeniul asigurarilor in fata Autoritatii de Supraveghere Financiara si a acordat asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata in cadrul numeroaselor litigii.

Roxana coordoneaza cel de-al doilea grup de lucru din cadrul departamentul de Litigii, unde abilitatile sale de redactare, cumulate cu cunostintele sale excelente in materie de limbi straine (Roxana vorbeste fluent nu mai putin de 4 limbi, mai precis romana, spaniola, franceza si engleza) si gandirea analitica ii permit sa se concentreze nu numai pe rezultatul final, dar si pe fiecare etapa a litigiului, asigurand totodata identificarea si implementarea celei mai bune aparari si focus pe activitatea clientilor.

In prezent, Roxana este doctorand in drept comercial, precum si asistent universitar la aceeasi disciplina in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu.

Roxana este membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania din anul 2011.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Engleza – Franceza - Spaniola

 

EDUCATIE

2016 – Doctorand la Facultatea de Drept

Universitatea Nicolae Titulescu

2012 – Master in Dreptul Uniunii Europene (LL.M.)

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

2011 – Master in Dreptul afacerilor (LL.M.)

Facultatea de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu

2010 – Licentiat in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

 

EXPERIENTA REPREZENTATIVA:

 • A reprezentat cu succes Compania Romprest Service S.A. obtinand o hotarare notabila, emisa de catre Curtea de Apel Bucuresti, prin care se anuleaza atat procesul-verbal de constatare a neregulilor si de stabilire a creantelor bugetare, cat si decizia corespunzatoare emisa in anul 2018 in baza acordului de finantare AMPOSDRU.
  A reprezentat cu succes Hervis Sports & Fashion obtinand o decizie fara precedent, emisa de catre Tribunalul Specializat Cluj, respectiv amanarea obligatiei de plata pentru o parte din chiria aferenta spatiilor comerciale din cadrul centrului comercial Vivo din Cluj, detinut de grupul imobiliar Immofinanz.
 • A acordat asistenta juridica unei banci romaneasti in litigii de anulare a contractelor de facilitati de credit incheiate cu persoane juridice.
 • A acordat asistenta juridica unei banci romaneasti in litigii corporative.
 • A acordat asistenta juridica unui mare producator de bauturi alcoolice in litigiile societare.
 • A acordat asistenta juridica unei companii romanesti de asigurari importanta pentru consultanta pentru autorizarea si respectarea procedurilor in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere si reprezentare in litigiile care decurg din deciziile emise de Autoritate.
 • A acordat asistenta juridica unei autoritati importante de reglementare pe pietele de capital in litigii cu executare silita pentru neexecutarea obligatiilor inregistrarilor,
 • A acordat asistenta juridica unei companii mari de transport feroviar de marfa in litigii cu autoritatea feroviara nationala.
 • A acordat asistenta juridica unei companii importante, activa pe piata de capital in litigiile privind executarea silita a actiunilor.
 • A acordat asistenta juridica unei companii de constructii de anvergura intr-un proces arbitral pentru intarzieri in executie.
 • A acordat asistenta juridica unei firme romanesti cu o prezenta semnificativa in domeniul constructiilor in litigii avand ca obiect cereri de intarziere in executare, vicii ascunse si raspundere civila contractuala.
 • A acordat asistenta juridica unei companii romanesti importante in litigii referitoare la executarea unor bilete la ordin.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.