Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Roxana Ioncu

Associate

Roxana Ioncu s-a alaturat echipei noastre in toamna anului 2019, in calitate de avocat colaborator in cadrul departamentului de Drept Comercial si Drept Societar, axandu-se in special pe fuziuni si achizitii, cu accent in domeniul IT, atat in tranzactii nationale, cat si in tranzactii internationale.

Inainte de a ni se alatura, Roxana a acumulat experienta in domeniul Dreptului Societar, lucrand in cadrul uneia dintre cele mai mari companii de salubrizare din Romania, inca de la începutul anului 2016. Astfel, Roxana a dobandit abilitatile de cercetare si capacitate analitica prin practica si exercitiu continuu. De asemenea, dezvoltarea abilitatilor de relationare prin experienta acumulata reprezinta un atuu pentru cariera de avocatura.

In primavara anului 2019 Roxana a finalizat studiile de masterat aprofundandu-si cunostintele anterior asimilate, specializandu-se astfel in Drept Civil si Drept Procesual Civil.

De asemenea, in toamna anului 2018, la scurt timp dupa inceperea studiilor de master, Roxana a studiat in paralel Protectia Datelor cu Caracter Personal, obtinand astfel si certificarea de reponsabil cu protectia datelor. Ulterior, Roxana a asimilat experienta în acest domeniu, axandu-se in special pe negocierea contractelor.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Engleza – Franceza

 

EDUCATIE

2019 - Master in Drept Civil si Drept Procesual Civil (LLM)

Facultatea de Drept - Universitatea Titu Maiorescu

2018 - Certificare protectia datelor cu caracter personal

SmartExpert

2017 - Licentiat in Drept (LLB)

Facultatea de Drept - Universitatea Titu Maiorescu

 

EXPERIENTA REPREZENTATIVA:

 • A acordat asistenta juridica startup-ului de gaming Machinations.io cu privire la o runda de finantare de tip Seria A in valoare de 3.3 milioane de dolari.
 • A acordat asistenta juridica DRUID, companie specializata in dezvoltarea de asistenti virtuali inteligenti (chatboti) cu privire la obtinerea unei investitii de tip Seria A de 15 milioane de dolari - cea mai mare runda de finantare de la inceputul anului si pana in prezent in Romania.
 • A acordat asistenta juridica fondului de private equity Resource Partners cu privire la vanzarea World Class, lider incontestabil in industria fitnessului din Romania, catre African Industries Group.
 • A acordat asistenta juridica companiei PayPoint, unul dintre principalii operatori de plati din Romania, cu privire la achizitia pachetului majoritar de actiuni ale PTP Online, dezvoltatorul aplicatiei 24Pay.
 • A acordat asistenta juridica platformei de recrutare online Undelucram.ro in cadrul unei runde de finantare de tip Seed de 340.000 de euro, condusa de GapMinder si Seedblink.
 • A acordat asistenta juridica start-up-ului XVision in cadrul unei runde de finantare de tip Seed de 1 milion de euro.
 • A acordat asistenta juridica fondului Catalyst Romania Fond II cu privire la participarea in calitate de lead-investor in cadrul rundei de finantare de tip Serie A a Code of Talent.
 • A acordat asistenta juridica fondului Catalyst Romania II cu privire la participarea in calitate de lead-investor in cadrul rundei de finantare de tip Serie A in valoare de 3 milioane de euro a SeedBlink. 
 • A acordat asistenta juridica fondului de capital de risc GapMinder Venture Partners cu privire la investitia sa in startup-ul bazat pe inteligenta artificiala Druid.
 • A acordat asistenta juridica fondurilor de capital de risc GapMinder Venture Partners si DayOne Capital cu privire la investitia lor comuna de 1.5 milioane de dolari in startup-ul romanesc Soleadify.
 • A acordat asistenta juridica SIBS cu privire la achizitia companiilor Wirecard in Romania, si anume Wirecard Romania (anterior Provus Service Provider), Romcard si Supercard Solutions & Services.
 • A acordat asistenta juridica companiei CODA Intelligence in cadrul unei runde de finantare de 800,000 euro, conduse de Early Game Venture si Roca X.
 • A acordat asistenta juridica startup-ului Beez in cadrul unei runde de finantare de 1.2 milioane euro, conduse de GapMinder si Roca X.

 

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.