Prima paginaArticoleCasa de avocatura stratulat albulescu a oferit asistenta juridica in legatura cu achizitionarea activitatii de publishing aferente marcilor prosport si promotor

Casa de avocatura Stratulat Albulescu a oferit asistenta juridica in legatura cu achizitionarea activitatii de publishing aferente marcilor ProSport si ProMotor

Casa de avocatura Stratulat Albulescu a oferit asistenta juridica in legatura cu achizitionarea activitatii de publishing aferente marcilor ProSport si ProMotor. Tranzactia a inclus de asemenea preluarea domeniilor de internet asociate si echipamentelor folosite in activitatea privind operarea marcilor in cauza, incluzand si transferul personalului aferent activitatilor respective.

ProSport este cel mai apreciat cotidian de stiri sportive din Romania inca din 1997, cu un titlu integrat in 2003 in portofoliul Ringier iar in anul 2008, in Media Pro, in timp ce ProMotor este una dintre cele mai indragite reviste auto lunare ce prezinta automobilul ca pe un indicator al statutului social.

Echipa Stratulat Albulescu implicata in aceasta tranzactie a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat impreuna cu Ana Kusak, coordonator al practicii de proprietate intelectuala. Din echipa de proiect au facut parte Elena Stan (Senior Associate), asigurand asistenta cu privire la aspectele de proprietate intelectuala si Anca Ulea (Managing Associate), care a acoperit implicatiile legale privind transferul salariatilor. 

 

 

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2019. Toate drepturile rezervate.