Prima paginaArticoleSaa anunta o noua runda de promovari in cadrul echipei

SAA anunta o noua runda de promovari in cadrul echipei

Stratulat Albulescu are placerea de a anunta promovarea a cinci avocati remarcabili, incepand cu data de 1 ianuarie 2022. Felicitari lui Tudor Ciambur si Adrianei Dobre pentru promovarea in rolul de Partener, Roxanei Catea pentru promovarea in pozitia de Counsel, Elenei Stan pentru promovarea in pozitia de Managing Associate si nu in ultimul rand, Daianei Assoum pentru promovarea in pozitia de Senior Associate. Promovarea acestora in noile pozitii reprezinta recunoasterea muncii lor asidue, a implicarii lor semnificative si a contributiei in multe proiecte complexe.

Tudor Ciambur (Drept Imobiliar) s-a alaturat echipei SAA in anul 2019, dupa ce a lucrat mai bine de 7 ani in cadrul uneia dintre cele mai importante firme de avocatura din Romania. In cei aproape 3 ani petrecuti in cadrul firmei noastre, Tudor a avut rezultate remarcabile si a performat exceptional, fiind intotdeauna orientat catre nevoile clientului. Inca de la inceput, Tudor a fost implicat in numeroase tranzactii imobiliare complexe, coordonand cu success astfel de proiecte. El asista clientii in legatura cu o gama variata de aspecte de drept imobiliar, inclusiv achizitii si dezvoltare imobiliara, structurarea tranzactiilor, contracte de inchiriere, audit juridic, transfer de afaceri si asocieri in participatie.

Adriana Dobre (Litigii) s-a alaturai echipei SAA in anul 2020, cand a inceput sa coordoneze unul dintre cele doua grupuri de lucru din cadrul departamentului de Litigii. Datorita abilitatilor sale analitice, experientei sale extinse in domeniul juridic, precum si datorita abilitatilor sale excelente de comunicare, Adriana este foarte apreciata de clienti, ea reusind intotdeauna sa identifice cele mai bune solutii juridice. Mai mult, pe parcursul celor peste 14 ani de experienta, Adriana se mandreste cu o impresionanta rata de succes de peste 90%, cazuistica ei incluzand in cea mai mare parte dispute complexe si notorii.

Roxana Catea (Litigii) este, de asemenea, parte a echipei SAA din anul 2020, coordonand un al doilea grup de lucru din cadrul departamentului de Litigii. Abilitatile sale de redactare, cumulate cu excelentele sale cunostinte in materie de limbi straine (Roxana vorbeste fluent nu mai putin de 4 limbi, mai precis romana, spaniola, franceza si engleza), precum si cu gandirea agera si analitica ii permit sa se concentreze nu numai pe rezultatul final, dar si pe fiecare etapa a litigiului.

Elena Stan (Proprietate Intelectuala, TMT) s-a alaturat firmei in anul 2017 si are peste 11 ani de experienta in domeniul juridic. Inca din copilarie, Elena a fost fascinata de domeniul dinamic al Proprietatii Intelectuale, fiind initial inspirata de tatal ei inventator si de numeroasele sale inregistrari de brevete. In general, Elena ofera asistenta juridica in domenii de practica care impacteaza drepturile de proprietate intelectuala, inclusiv marci comerciale, tranzactii in domeniul IP, design, drepturi de autor, nume comerciale si nume de domenii, in diverse sectoare si industrii, precum tehnologie, media, telecomunicatii, divertisment, jocuri de noroc, industria farmaceutica, moda, sport & fitness, etc.

Daiana Assoum (Drept Imobiliar) s-a alaturat firmei in anul 2016, fiind un membru valoros al echipei noastre, care si-a dovedit intotdeauna dedicarea si devotamentul fata de strategia si principiile SAA. Avocata exceptionala, ea reprezinta un atu remarcabil pentru clientii straini datorita originilor sale multiculturale si familiaritatii cu multe limbi, inclusiv romana, engleza, spaniola, araba si franceza. In plus, lucrand cu clienti dintr-o gama variata de sectoare si industrii, Daiana a dezvoltat o cunoastere aprofundata a pietei imobiliare din Romania si a tendintelor cu care se confrunta clientii nostri in sectoarele lor de activitate, oferindu-le astfel asistenta juridica potrivita necesitatilor acestora.

Referindu-se la aceasta runda de promovari, Silviu Stratulat, Managing Partner, a declarat: „Avocatii nou promovati sunt profesionisti remarcabili, talentati, cu numeroase abilitati si experienta, care cu siguranta le vor fi de ajutor. in rolul definitoriu pe care il vor juca, atat in viitorul SAA, cat si in relatiile cu clientii nostri si, in general, pe piata juridica. Felicitari tuturor pentru aceasta realizare!

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.