Prima paginaArticoleSaa a sustinut un seminar pe teme de dreptul concurentei

SAA a sustinut un seminar pe teme de dreptul concurentei

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a gazduit un seminar pe teme de dreptul concurentei, cu scopul de a dezbate unele dintre cele mai importante aspecte specifice acestei arii, atat din punct de vedere economic, cat si din perspectiva juridica. La evenimentul care a avut loc in data de 29 iunie 2022 la sediul firmei noastre din Bucuresti, au participat reprezentanti ai diverselor industrii importante din Romania.

Printre subiectele abordate amintim:

  • Cum sa va determinati cu exactitate pozitia pe piata? Cheia este definirea corecta a pietei relevante, din perspectiva concurentiala.
  • Ce este acceptabil si ce se incadreaza in afara granitelor legale, cand vine vorba de relatiile cu jucatori importanti? Abuzul de pozitie dominanta – ce inseamna de fapt si cum sa recunoastem o astfel de practica?
  • Care sunt limitele legale ale schimbului de informatii? Si cat inseamna “prea mult”?

Seminarul a fost sustinut de specialisti cu experienta in domeniul dreptului concurentei: Ana Kusak (Partener Stratulat Albulescu) si Dr. Vitaly Pruzhansky (Partener RBB Economics, Bruxelles).

Seminarul a avut un pronuntat caracter practic, oferind informatii utile si concrete asupra unor subiecte de maxima actualitate, participantilor din cadrul unora dintre cele mai prestigioase societati din Romania, provenind din diferite industrii, inclusiv Energie (CEZ), Automotive (FEV ECE Automotive), Tehnologie (Thoughtworks, SelfD.id), Imobiliare (Fortim Trusted Advisors), Farmaceutice (Chiesi Romania, Swixx BioPharma), Frumusete si Ingrijire (Nomasvello), Curierat (Cargus) si Investitii (Resource Partners, Catalyst Romania).

Evenimentul a fost un real succes si suntem cu incantati de feedback-ul pozitiv pe care l-am primit din partea invitatilor nostri.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Delia Bijnea – Coordonator departament Marketing si Comunicare pe adresa de e-mail DBijnea@saa.ro sau la numarul de telefon 0766 496 492.  

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.