Prima paginaArticoleSaa co-sponsorizeaza see real estate property awards 2019, avandu-l pe managing partner, silviu stratulat, in calitate de membru al juriului

SAA co-sponsorizeaza SEE Real Estate Property Awards 2019, avandu-l pe Managing Partner, Silviu Stratulat, in calitate de membru al juriului

In data de 28 martie 2019, firma de avocatura Stratulat Albulescu a sponsorizat conferinta SEE Real Estate Property Awards 2019, cu Managing Partner Silviu Stratulat in calitate de membru al juriului.

Conferinta SEE Real Estate Property Awards 2019 are loc la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti. Colegii nostri din departamentul de Drept Imobiliar, Corneliu Popa (Partener) si Laura Neacsu (Managing Associate), au participat la conferinta si s-au bucurat sa isi faca noi conexiuni din toate sectoarele.

Evenimentul, aflat acum in cel de-al XIV-lea an, este cu siguranta unul dintre cele mai longevive evenimente de profil de pe piata din Romania, avand peste 30 de sponsori si 15 parteneri. Evenimentul acopera regiunea de Sud Est a Europei si reuneste cei mai activi dezvoltatori internationali si locali, bancheri, investitori, avocati si alti profesionisti din domeniul imobiliar care opereaza in regiune.

Ca intotdeauna, SEE Real Estate Property Awards ramane un eveniment binecunoscut care se mandreste cu un format de neegalat, reunind profesionisti de top.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.