Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Sabina Cerbu

Partner

Sabina Cerbu este avocat asociat (Partener) in cadrul biroului Stratulat Albulescu din Chisinau, Republica Moldova.

Inainte de a se alatura firmei noastre, Sabina a lucrat timp de aproape 4 ani in cadrul uneia dintre cele mai renumite firme de avocatura din Republica Moldova, iar inainte de aceasta, a lucrat si in sectorul public timp de 5 ani, fiind unul dintre cei mai tineri viceministri din cadrul Guvernului Republicii Moldova la acea vreme.

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani, Sabina este specializata in drept societar, proprietate intelectuala si reglementare. Avand o experienta semnificativa in drept societar, Sabina ofera asistenta juridica atat clientilor locali, cat si celor straini, cu privire la diverse aspecte juridice de zi-cu-zi, inclusiv redactare documente (de ex. acordul asociatilor/actionarilor, contracte de licenta), asistenta in cadrul negocierilor si reprezentarea intereselor clientilor in fata autoritatilor publice si a instantelor de judecata.

Mai mult, in perioada in care a fost viceministru in cadrul Guvernului Republicii Moldova, Sabina a dobandit o vasta experienta in redactarea documentelor si a politicilor publice (cum ar fi propuneri legislative si acte normative strategice pentru Guvernul Republicii Moldova). De asemenea, ea a fost implicata in diferite exercitii de monitorizare si evaluare a politicilor publice, precum si in efectuarea de analize functionale a institutiilor publice.

Sabina a absolvit un program de master in drept in cadrul Universitatii de Stat din Moldova, un altul in drept si economie in cadrul Universitatii Erasmus din Olanda, precum si un al treilea in cadrul Universitatii din Bologna (Italia).

Cel mai mult si mai mult, Sabina se mandreste cu cei peste 10 ani de activitate didactica in invatamantul superior. Ea a predat drept civil studentilor in cadrul aceleasi universitati unde a studiat si ea pentru a deveni specialist in drept.

Sabina este membru al Baroului Chisinau si al Uniunii Avocatilor din Moldova din anul 2013.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana - Engleza - Rusa - Franceza

 

EDUCATIE

2010 - Master in Drept si Economie

Universitatea Erasmus din Rotterdam

2010 - Master in Drept si Economie

Alma Mater Studiorum - Universitatea din Bologna

2009 - Master in Drept Civil (LL.M.)

Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova

2008 - Licentiata in Drept (LL.B.)

Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.