Prima paginaArticoleVanzarea world class catre aig s-a incheiat in data de 15 iulie

Vanzarea World Class catre AIG s-a incheiat in data de 15 iulie

Suntem bucurosi sa anuntam finalizarea tranzactiei de vanzare a World Class catre AIG, tranzactie in cadrul careia firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica vanzatorilor. Contractul de vanzare-cumparare a fost semnat inca din aprilie 2022 si a fost supus, printre altele, aprobarilor de catre Consiliul Concurentei.

Echipa Stratulat Albulescu care a asistat Resource Partners a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Partner Octav Stan (Drept societar/Fuziuni si Achizitii), si a inclus si pe Cristian Vlaicu (Partner, Drept Bancar si Financiar), Sandra Frunzulica (Senior Associate, Drept societar/Fuziuni si Achizitii), Daiana Assoum (Senior Associate, Drept Imobiliar) si Amanda Csaki (Associate, Drept Societar/Fuziuni si Achizitii), impreuna cu o echipa extinsa de aproximativ 15 avocati, implicati in toate etapele tranzactiei.

Echipa de management a World Class a fost asistata de Cristina Man (Partner, Drept societar/Fuziuni si Achizitii), Andrei Albulescu (Partner – Dreptul Muncii) si Roxana Ioncu (Associate, Drept societar/Fuziuni si Achizitii).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.