Prima paginaSectoare principaleInsolventa & restructurari

Insolventa & Restructurari

Statisticile arata ca o restructurare reusita dupa initierea procedurilor de insolventa este destul de rara. Efortul de a armoniza frecventele conflicte de interese existente intre parti esueaza aproape intotdeauna din cauza abordarii lipsite de compromis a creditorilor.

In Romania, procedura insolventei este inca asociata cu debitori fraudulosi, creditori razbunatori, practicieni in insolventa partinitori, instante de insolventa supraincarcate si judecatori cu reputatie indoielnica.

Echipa noastra de insolventa si restructurari detine o vasta experienta in parcurgerea acestor proceduri complexe si in relationarea cu debitorii ostili, cu ceilalti creditori si cu practicienii in insolventa. Am reprezentat atat debitorii, cat si creditorii in cauze dificile de insolventa, care au condus la implementarea cu succes a planurilor de reorganizare.

Experienta relevanta
  • Am asistat si reprezentat filialele locale ale AEW Europe cu privire la litigii si aspecte de insolventa legate de operarea si inchirierea unei cladiri de birouri situate in Bucuresti (Piata Victoriei - 27.000 mp) si a unui centru comercial situat in Targu Mures (51.350 mp).
  • Am asistat si reprezentat Grupul Intercora in legatura cu litigiile si problemele de insolventa legate de operarea si inchirierea portofoliului lor de active, printre care se numara o actiune in insolventa impotriva DOMO si o actiune civila impotriva PROGRES.
  • Am asistat si reprezentat Complexul Multifunctional Victoria, filiala locala a AEW Europe si detinatoare a America House Building, in legatura cu aspecte litigioase si de insolventa privind operarea si inchirierea unei cladiri de birouri situate in Bucuresti (Piata Victoriei - 27.000 mp).
  • Am asistat si reprezentat ERP Targu Mures, sucursala a AEW Europe si detinatoare a Promenada Shopping Mall, in legatura cu aspecte litigioase si de insolventa privind operarea si inchirierea unui centru comercial situat in Targu Mures (51.350 mp).
  • Am asistat si reprezentat Vinarte, un producator de vinuri de top in Romania, pe parcursul reorganizarii unei companii insolvente. Am oferit asistenta si consiliere juridica in legatura cu finantarea si reprogramarea veniturilor companiei, precum si in legatura cu vanzarile prin licitatie si achizitionarea de active.
Arii de practica
Persoane de contact
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.