Prima paginaSectoare principaleBiostiinte si asistenta medicalaSanatatea veterinara

Sanatatea Veterinara

Animalele, similar oamenilor, sufera de asemenea de boli si, prin urmare, necesita ingrijire corespunzatoare din partea medicilor veterinari, a fermierilor si a proprietarilor de animale de companie. imbunatatirea sanatatii animalelor de companie si a animalelor de gospodarie si tratarea eficienta a acestora este principalul obiectiv al industriei sanatatii veterinare.

Industria sanatatii veterinare poate fi clasificata in mod general in doua parti - segmentul de productie si segmentul de animale de companie. Fiecare animal are nevoi individuale distincte si necesita astfel tratamente diferite in concordanta cu rasa proprie.

in plus, in functie de tipul de produse, piata sanatatii veterinare este impartita in trei sectiuni principale: aditivi alimentari farmaceutici, biologici si medicinali. Produsele farmaceutice veterinare reprezinta mai mult de jumatate din piata generala a produselor de sanatate veterinara, urmate de aditivii alimentari biologici si medicinali.

in Romania, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor este responsabila de gestionarea activitatii farmaceutice veterinare.

Persoane de contact
Experienta relevanta
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.