Prima paginaSectoare principaleBiostiinte si asistenta medicalaAlimentatie, nutritie si suplimente alimentare

Alimentatie, Nutritie si Suplimente Alimentare

Vanzarile de alimente, nutrienti si suplimente alimentare sunt stimulate de accentul pus de consumatori asupra sanatatii si bunastarii, care determina persoanele sa adopte o abordare proactiva cu privire la sanatatea lor.

Potrivit statisticilor, multivitaminele au ramas cel mai popular tip de vitamine in Romania in anul 2017, majoritara fiind valoarea vanzarilor cu amanuntul. Acest lucru sugereaza tendinta consumatorilor de a adopta o abordare cuprinzatoare atunci cand vine vorba de asigurarea necesarului de nutrienti.

Vitaminele si suplimentele alimentare au facut in mod activ obiectul unor campanii publicitare, in special bine-cunoscutele branduri internationale care folosesc mass-media, inclusiv posturile nationale de televiziune si presa scrisa. Prin diverse memento-uri despre existenta lor, marcile promovate mentin de obicei vanzari sanatoase.

Consumul de alimente, nutrienti si suplimente alimentare in Romania va depinde in mare masura de viteza de redresare economica. Daca nivelurile veniturilor sunt suficiente, romanii vor cheltui in mod entuziast pentru achizitionarea de astfel de produse, in considerarea beneficiilor percepute pentru sanatate.

Persoane de contact
Experienta relevanta
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.