Prima paginaBiostiinte și asistența medicală

Biostiinte și Asistența Medicală

În domeniul biostiinelor și industriei farmaceutice, accentul este pus pe obținerea de rezultate pozitive pentru sănătate și bunăstare, precum și orientarea spre gestionarea optimă a bolilor în rândul populațiilor de bază, navigând în același timp prin valurile de noi schimbări și provocări cu care se confruntă modelul de afacere de consum.

În acest climat, este esențială nevoia de a avea o echipă de avocați ce, suplimentar față de o înțelegere aprofundată a prevederilor legale și a actualului status quo, au capacitățile și o determinare înnăscută de a-și ajuta în mod proactiv clienții să facă față schimbărilor de zi cu zi din industrie.

La Stratulat Albulescu, suntem mândri de divizia noastră de Biostiinte care este în linia întâi a acestor dezvoltări și este dedicată atingerii excelenței în toate proiectele sale.

 

Experienta relevanta

  • Am acordat asistenta juridica unor numeroase societati farmaceutice internationale de medicamente inovative pe aspecte strategice, din perspectiva aprobarii preturilor si includerii in mecanismul de decontare, in contextul unor multiple schimbari ale legislatiei privind preturile medicamentelor.
  • Am acordat asistenta juridica mai multor societati farmaceutice internationale de medicamente inovative cu privire la aspecte de reglementare privind studiile clinice, incluzand elaborarea si revizuirea a diverse tipuri de contracte si a documentatiei suport, necesare pentru desfasurarea de studii clinice.
  • Asistenta juridica acordata mai multor societati farmaceutice cu privire la obligatiile de transparenta si procedura de publicare, astfel cum sunt reglementate de catre legislatia romana si de catre codurile de transparenta aplicabile profesionistilor din industrie, incluzand revizuirea intregii documentatii depuse catre autoritati.
  • Acordarea de consultanta si asistenta juridica unor mari societati farmaceutice internationale cu privire la diverse investigatii interne, incluzand activitati criminalistice, revizuirea informatiilor, intervievarea angajatilor, redactarea rapoartelor de investigatie, asistarea cu procedurile interne standard de functionare, asigurarea instruirilor pentru angajati.
  • Acordarea de consultanta juridica si asistarea unei societati internationale cu privire la restructurarea unui spital local.
  • Asistarea a diversi producatori si distribuitori de dispozitive medicale cu privire la activitatea de comercializare desfasurata pe piata din Romania, precum si cu privire la autorizatiile necesar a fi obtinute de la autoritatile relevante in aceasta privinta.
  • Acordarea de consultanta juridica si asistarea profesionistilor din domeniul sanatatii, atat pe plan local, cat si international, in relatia cu spitale locale publice si/sau private sau cu clinici private.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2019. Toate drepturile rezervate.