Prima paginaSectoare principaleBiostiinte si asistenta medicala

Biostiinte si Asistenta Medicala

In domeniul biostiinelor si industriei farmaceutice, accentul este pus pe obtinerea de rezultate pozitive pentru sanatate si bunastare, precum si orientarea spre gestionarea optima a bolilor in randul populatiilor de baza, navigand in acelasi timp prin valurile de noi schimbari si provocari cu care se confrunta modelul de afacere de consum.

In acest climat, este esentiala nevoia de a avea o echipa de avocati ce, suplimentar fata de o intelegere aprofundata a prevederilor legale si a actualului status quo, au capacitatile si o determinare innascuta de a-si ajuta in mod proactiv clientii sa faca fata schimbarilor de zi cu zi din industrie.

La Stratulat Albulescu, suntem mandri de divizia noastra de Biostiinte care este in linia intai a acestor dezvoltari si este dedicata atingerii excelentei in toate proiectele sale.

Experienta relevanta
  • Am acordat asistenta juridica unor numeroase societati farmaceutice internationale de medicamente inovative pe aspecte strategice, din perspectiva aprobarii preturilor si includerii in mecanismul de decontare, in contextul unor multiple schimbari ale legislatiei privind preturile medicamentelor.
  • Am acordat asistenta juridica mai multor societati farmaceutice internationale de medicamente inovative cu privire la aspecte de reglementare privind studiile clinice, incluzand elaborarea si revizuirea a diverse tipuri de contracte si a documentatiei suport, necesare pentru desfasurarea de studii clinice.
  • Asistenta juridica acordata mai multor societati farmaceutice cu privire la obligatiile de transparenta si procedura de publicare, astfel cum sunt reglementate de catre legislatia romana si de catre codurile de transparenta aplicabile profesionistilor din industrie, incluzand revizuirea intregii documentatii depuse catre autoritati.
  • Acordarea de consultanta si asistenta juridica unor mari societati farmaceutice internationale cu privire la diverse investigatii interne, incluzand activitati criminalistice, revizuirea informatiilor, intervievarea angajatilor, redactarea rapoartelor de investigatie, asistarea cu procedurile interne standard de functionare, asigurarea instruirilor pentru angajati.
  • Acordarea de consultanta juridica si asistarea unei societati internationale cu privire la restructurarea unui spital local.
  • Asistarea a diversi producatori si distribuitori de dispozitive medicale cu privire la activitatea de comercializare desfasurata pe piata din Romania, precum si cu privire la autorizatiile necesar a fi obtinute de la autoritatile relevante in aceasta privinta.
  • Acordarea de consultanta juridica si asistarea profesionistilor din domeniul sanatatii, atat pe plan local, cat si international, in relatia cu spitale locale publice si/sau private sau cu clinici private.
Arii de practica
Persoane de contact
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.