Prima paginaSectoare principaleBiostiinte si asistenta medicalaAsistenta medicala

Asistenta Medicala

Domeniul sanatatii si asistentei medicale este o industrie care afecteaza pe toata lumea, dar care are o reputatie mai putin pozitiva prin prisma experientei pacientilor. Cu toate acestea, experienta pacientului devine acum un punct de atentie al multor societati farmaceutice si clinici. Aceasta grija pentru experienta pacientului este acum ajutata de noi abordari si tehnologii ce au puterea de a transforma domeniul asistentei medicale.

Sistemul de sanatate din Romania continua sa aiba multe neajunsuri cu privire la drepturile pacientilor si accesul la informatie, accesibilitate (timpul de asteptare pentru tratament), rezultatele tratamentelor, accesul la si gama de servicii oferite, precum si cu privire la profilaxie.

Sistemul de sanatate local se infrunta cu bugetul redus de cheltuieli, lipsa de personal si o rata a mortalitatii foarte ridicata. Platile din buzunar sunt cea de-a doua sursa majora de venituri pentru asistenta medicala.

In Romania, bolile cardiovasculare si cancerul sunt cauzele celor mai multe decese, iar rata standardizata a mortalitatii pentru infarct miocardic acut (IMA) a fost cea mai crescuta din UE in 2014, mult mai ridicata decat media UE in aceasta privinta. Bolile cerebrovasculare au de asemenea o pondere semnificativa in ceea ce priveste mortalitatea, avand cea de-a doua cea mai ridicata rata din UE. in acelasi timp, mai mult de 40% din povara bolii in Romania este atribuibila factorilor de risc comportamental, incluzand fumatul, consumul de alcool, dieta si activitatea fizica redusa.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica acordata companiei The Rohatyn Group cu privire la investitia in Amethyst Radiotherapy Limited.
  • Asistenta juridica acordata unei companii internationala cu privire la facilitatile unui spital local
  • Asistenta juridica acordata profesionistilor din domeniul sanatatii in relatiile cu spitalele si clinicile locale, din domeniul public sau privat.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.