Prima paginaSectoare principaleImobiliareLocuinte – rezidentiale

Locuinte – Rezidentiale

Cererea de locuinte noi continua sa creasca, in primul rand, intrucat autoritatile continua sa stimuleze piata prin intermediul programului „Prima Casa” si, in al doilea rand, puterea de cumparare a romanilor isi continua tendinta de crestere. 

In acest mediu in curs de dezvoltare rapida, provocarea de a oferi locuinte calitative intr-un timp cat mai scurt posibil ramane reala si urgenta. Livrarea necesita o combinatie optima a urmatoarelor aspecte: teren adecvat, permisiune de planificare viabila, finantare inovatoare, vehicul de livrare, contract de constructie, cumparator, cerere de investitor sau locatar si, adesea, interventia sectorului public.

Nevoile tot mai mari ale ocupantilor moderni din unitati rezidentiale implica o necesitate de a dezvolta proiecte urbanistice mixte, de o complexitate exponentiala pentru componentele elaborate ale acestora.

Echipa noastra de drept imobiliar are experienta in consilierea constructorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor de terenuri, furnizorilor, investitorilor, finantatorilor si autoritatilor locale cu referire la locuinte si planuri de dezvoltare mixta de utilizare.

Intelegem toate problemele particulare cu care s-ar putea confrunta un dezvoltator rezidential atunci cand desfasoara un proiect de resedinta in care sunt implicate mai multe cladiri, spre exemplu: parcari subterane comune, alei interioare, drumuri si spatii verzi sau statii de transformare si, in general, organizarea ofertei de utilitati.

 

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica acordata domnului Ionut Negoita, fost actionar majoritar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti dar si un jucator important pe piata imobiliara din Bucuresti, cu privire la achizitia unui teren de peste 10 hectare, situat in zona de Est a Bucurestiului. 
  • Asistenta juridica acordata companiei Bog’Art Residential, divizia de investii imobiliare a grupului Bog'Art, cu privire la achizitia a doua terenuri situate in zona de nord a Bucurestiului, achizitionate de la OMV Petrom S.A. cu scopul dezvoltarii unui complex rezidential de 130 de apartamente.
  • Asistenta juridica acordata companiei Cordia Residence (parte a Grupului Futureal) cu privire la achizitia unui teren de 21.000 m.p. situat in zona Lacului Grivita, parte a regiunii Bucurestii Noi din Bucuresti.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.