Prima paginaSectoare principaleImobiliareComert cu amanuntul

Comert cu amanuntul

Romania continua sa fie una dintre principalele destinatii pentru comerciantii internationali ce practica vanzarea cu amanuntul ce se extind in Europa. Programele de expansiune sunt indreptate, in principal, spre stocul centrului comercial, avand ca obiectiv primordial programele principale din orasele mari.

In 2016, Bucurestiul a depasit primul 1.000.000 m. p. de spatiu comercial pentru a ajunge la o densitate de 532 m.p. suprafata inchiriata construita/1.000, in pofida cresterii vanzarilor online. Dar, intr-un efort de concilia aceasta problema, magazinele de pe strazile principale si centrele comerciale sunt tot mai presate sa puna la dispozitie magazine si constructii pentru a satisface cerintele comerciantilor cu amanuntul si ale cumparatorilor, deopotriva.

Echipa noastra de drept imobiliar are o experienta semnificativa in a actiona in interesul comerciantilor cu amanuntul, dezvoltatorilor si investitorilor. Cunostintele noastre vaste si intelegerea aprofundata a sectorului imobiliar ne permite sa oferim sfaturi pertinente, cu valoare comerciala palpabila. Aceasta experienta este aplicabila diferitelor structuri juridice care devin din ce in ce mai frecvente in proiectele cu scop mixt care implica  comertul cu amanuntul, agrementul si rezidentialul. 

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Am acordat asistenta juridica retailerului de echipamente sportive Hervis Sports & Fashion S.R.L. obtinand o decizie fara precedent, emisa de catre Tribunalul Specializat Cluj, cu privire la amanarea obligatiei de plata pentru o parte din chiria aferenta spatiilor comerciale din cadrul centrului comercial Vivo din Cluj, detinut de grupul imobiliar Immofinanz.
  • Am acordat asistenta juridica InterCora Group, un investitor si dezvoltator imobiliar german de anvergura, referitor la contractele de locatiune incheiate in conexiune cu un centru comercial de comert cu amanuntul.
  • Am acordat asistenta juridica tuturor celor patru societati ale Catinvest, investitorul francez imobiliar specializat in gestionarea centrelor comerciale si a ansamblurilor tertiare, cu referire la contractele de inchiriere incheiate cu diversi locatari privind spatiile centrelor comerciale importante, situate in Bucuresti.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.