Prima paginaSectoare principaleImobiliare

Imobiliare

Oferim asistenta pentru investitii imobiliare si fonduri de management, dezvoltatori imobiliari, banci si alte institutii financiare, precum si pentru consultanti imobiliari si alti profesionisti, cuprinzand toate aspectele activitatilor ce sunt conexe dreptului de proprietate.Este de notorietate faptul ca suntem consultantul principal in ceea ce priveste locatiunile si contractele de locatiune intocmite conform specificatiilor clientului, echipa noastra fiind implicata, prin altele, in cea mai mare inchiriere a unui spatiu de birouri din Romania.

Real Estate reprezinta un domeniu esential al practicii noastre. Romania contemporana mentine o pronuntata orientare catre dezvoltare. Mai multe domenii-cheie raman subdezvoltate si consideram ca sectorul imobiliar este cheia stimularii cresterii economiei romanesti. Totodata, consideram ca, in ceea ce priveste proiectele imobiliare care implica agricultura si silvicultura, vom observa o crestere accentuata in viitorul apropriat, fundamentata pe abundenta acestor resurse si pe tendintele istorice pe termen lung.

Oferim consiliere dezvoltatorilor, contractantilor, inginerilor, arhitectilor, fondurilor de investitii imobiliare, bancilor si altor institutii financiare.

De asemenea, asistam organisme publice locale si straine cu privire la chestiunile juridice privitoare la domeniul imobiliar, inclusiv referitor la transferurile imobiliare; fuziuni, achizitii si investitii; si probleme de constructie. Oferim asistenta cotidiana pentru proiecte imobiliare rezidentiale, comerciale si industrial-logistice, finante imobiliare, amenajare teritoriala si urbanism. in chestiunile care implica urbanismul, firma noastra ofera consultanta juridica privind reglementarile zonale, restrictiile zonale, restrictiile municipale, procedurile de licentiere si autorizatiile pentru operatiunile urbane.

Cu suportul nostru, clientii  au dezvoltat cladiri de birouri marcante, proiecte rezidentiale, spatii de comert cu amanuntul si dezvoltari de sanatate si agrement.

 

Experienta relevanta
 • Asistenta juridica acordata companiei Element Industrial cu privire la inchirierea unui depozit de aproximativ 16.000 m.p. situat in Eli Park 3 catre FERRO Romania.
 • Asistenta juridica acordata Element Group, unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali, cu privire la achizitia unui teren de 2.7 hectare la intrare in Pitesti. 
 • Asistenta juridica acordata domnului Ionut Negoita, fost actionar majoritar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti dar si un jucator important pe piata imobiliara din Bucuresti, cu privire la achizitia unui teren de peste 10 hectare, situat in zona de Est a Bucurestiului. 
 • Asistenta juridica acordata companiei Bog’Art Residential, divizia de investii imobiliare a grupului Bog'Art, cu privire la achizitia a doua terenuri situate in zona de nord a Bucurestiului, achizitionate de la OMV Petrom S.A. cu scopul dezvoltarii unui complex rezidential de 130 de apartamente.
 • Asistenta juridica acordata companiei Bourbon Black Sea cu privire la inchirierea unui spatiu de 800 m.p. in cladirea de birouri Pipera Business Tower, o cladire de birouri clasa A situata in zona de nord a Bucurestiului, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6E, Pipera.
 • Asistenta juridica acordata companiei Hagag cu privire la achizitia unei cladiri de birouri din strada Tudor Arghezi nr. 21, in centrul Bucurestiului, de la fondul de investitii NCH Capital.
 • Asistenta juridica acordata companiei Cordia Residence (parte a Grupului Futureal) cu privire la achizitia unui teren de 21.000 m.p. situat in zona Lacului Grivita, parte a regiunii Bucurestii Noi din Bucuresti.
 • Am asistat divizia de investitii a celei mai importante societati romanesti de constructii, Bog'art, la achizitionarea unei suprafete de 5.500 mp., teren situat in zona de nord a Bucurestiului, in vederea dezvoltarii unui proiect rezidential de top.
 • Am asistat Commons, un start-up cu doua locatii in Bucuresti si unul in Londra, in negocierea privind inchirierea a trei spatii in vederea folosirii acestora ca centre de lucru in Bucuresti, cu o suprafata de peste 3.300 mp .
 • Am asistat Grupul Renault si Dacia Automobile in cea mai importanta inchiriere de spatiu de birouri de catre un singur chirias din Romania, cu o suprafata de peste 39.000 mp.
 • Am asistat cel mai important grup de fitness din Romania, World Class, in vedere inchirierii tuturor centrelor de fitness incepand cu 2008, fiind in jur de 45 de locatii in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Cluj, Timisoara, Bacau, Constanta si Iasi.
 • Am asistat UPC Romania, filiala locala a Liberty Global, in legatura cu inchirierea a trei etaje, avand o suprafata de aproximativ 6.000 mp. din cadrul unei cladiri de clasa A, in scopul consolidarii intregului personal al clientului din birourile existente in alte zone ale Bucurestiului intr-o singura cladire.
 • Am asistat WebHelp Romania, lider global in business process outsourcing (BPO), avand 35.000 de angajati, specializat in experienta clientilor cu 3 premii obtinute in cadrul ABSL Gala 2018, in legatura cu inchirierea a trei etaje suplimentare, in suprafata de peste 1.500 mp., pentru extinderea spatiului de birouri din Bucuresti.
 • Am asistat societatea Teads, o societate ad-tech din Marea Britanie, care ofera publicitate video outstream, cu privire la inchirierea noului spatiu de birouri, aflat in prezent in constructie, in zona Dorobanti din Bucuresti.
 • Am asistat British American Tobacco Romania intr-un contract de inchiriere asupra unor spatii multifunctionale de 25.000 m.p., ce includ un depozit fiscal, spatii de stocare, spatii pentru impachetare, precum si spatii de birouri in Ploiesti West Park, cel mai mare proiect de afaceri din Europa de Sud-Est.
 • Am acordat asistenta in toate domeniile juridice pentru First Property Group PLC, un important manager de fonduri de proprietate si investitor ce opereaza in Marea Britanie, Polonia si Romania, impreuna cu un grup de investitori, cu privire la achizitionarea cladirii de birouri MAESTRO BUSINESS CENTER din Cluj - Napoca , Romania.
 • Consultanta juridica pentru Futureal Management, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori din Europa Centrala si de Est, in legatura cu proiectul Parcului estimat la 3 mil. Euro, centrat pe achizitionarea unei suprafete de peste 15.000 mp., situata in Sectorul 1, Bucuresti - una din principalele zone rezidentiale din oras.
   
Arii de practica
Persoane de contact
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.