Prima paginaSectoare principaleRetail & bunuri de consum

Retail & Bunuri de consum

Romania continua sa fie una dintre principalele destinatii preferate de catre retailerii internationali care isi continua expansiunea in Europa.

Echipa noastra de drept imobiliar are o experienta semnificativa si impresionanta acordand consultanta retailerilor, dezvoltatorilor imobiliari si investitorilor. Cu o cunoastere amanuntita si o larga perspectiva asupra acestui sector, avocatii nostri furnizeaza clientilor sfaturi profunde si totodata eficiente cu o reala valoare economica. Aceste servicii de consultanta se extind in mod natural si in privinta diferitelor structuri juridice care devin din ce in ce mai obisnuite in scheme de folosinta mixta care implica intrebuintari in scopul desfasurarii comertului cu amanuntul, de recreere si in scop rezidential. Echipa noastra de drept imobiliar lucreaza indeaproape cu grupurile noastre puternice de Drept Societar & Contracte Comerciale care furnizeaza sprijinul juridic necesar pe durata tuturor etapelor unui proiect.

Experienta relevanta
  • Acordarea de asistenta juridica retailerului de echipamente sportive Hervis Sports & Fashion S.R.L. obtinand o decizie fara precedent, emisa de catre Tribunalul Specializat Cluj, cu privire la amanarea obligatiei de plata pentru o parte din chiria aferenta spatiilor comerciale din cadrul centrului comercial Vivo din Cluj, detinut de grupul imobiliar Immofinanz.
Arii de practica
Persoane de contact
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.