Prima paginaSectoare principaleTelecom & media

Telecom & Media

Posibilitatea de a transmite informatii cu mare viteza, intr-o maniera cat mai conforma si eficienta a reprezentat dintotdeauna unul din principalele scopuri ale inovatiilor omenirii. Suntem constienti, astazi, de rolul foarte important pe care comunicarea il are in dezvoltarea noastra, atat sociala cat si economica. Abordarea noastra flexibila in ceea ce priveste furnizarea solutiilor juridice in aceasta arie provine din intelegerea in profunzime a scopurilor si obiectivelor clientilor nostri.

 

Experienta relevanta
 • Asistenta juridica acordata startup-ului Beez, o aplicatie prin intermediul careia primesti banii inapoi de fiecare data cand faci cumparaturi online, in cadrul unei runde de finantare de 1,2 milioane euro, conduse de GapMinder si Roca X.
 • Asistenta juridica acordata, in calitate de co-consultant pe probleme de drept romanesc, companiei Glory Global Solutions (International) Ltd, o filiala detinuta in intregime de Glory Ltd, cu privire la investitia sa in Acrelec Group SAS.
 • SAA a asistat una dintre cele mai mari instituții financiare din România într-un proiect de transformare digitală cu o valoare totală de peste 10 milioane EUR prin structurarea și negocierea bazei contractuale complexe a tranzacţiei în legătură cu achiziționarea de software și prestarea de servicii de asistență și întreținere aferente.
 • Consultarea grupului german Wirecard cu privire la achiziționarea grupului de companii Provus, furnizor principal de servicii de procesare a plăților și furnizor de servicii tehnologice, în valoare de 40 milioane Euro.
 • Consilierea companiei Teads, unul dintre cele mai de succes startup-uri româneşti, inventator al publicităţii video native și cel mai important furnizor de servicii asociate, cu privire la achiziționarea companiei Brainient (o firmă din Marea Britanie care furnizează instrumente pentru crearea de formate video atrăgătoare și interactive).
 • Consilierea fondatorilor startup-ului Froala, distribuitorul editorului web de succes WYSIWYG (What You See Is What You Get), în procesul de transferare a părţilor sociale către firma americană de software Idera Inc.
 • SAA a fost consultantul principal în proiectul de investiție accelerată realizată de GapMinder în SmartDreamers, un startup specializat în crearea de software pentru automatizarea activităţilor de marketing în recrutare (Recruitment Marketing Automation software).
 • SAA a asistat UPC România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de internet, televiziune și comunicații din țara noastră, și deținut de cea mai mare companie internațională de cablu (Liberty Global), într-o potențială tranzacție în domeniul Fuziuni și Achiziții.
 • Asistență juridică pentru Snap Inc. în chestiuni legate de protecția datelor în legătură cu reglementările privind campaniile publicitar.
 • Asistență acordată UPC România în ceea ce privește implementarea unei noi tehnologii media și a serviciilor conexe.
 • Furnizarea de asistență juridică în beneficiul World Class România în ceea ce privește implementarea metodei de acces în cadrul cluburilor de fitness prin utilizarea unor tehnologii specifice, luând în considerare aspectele sensibile privind protecția datelor ocazionate de utilizarea unei astfel de tehnologii.
 • Asistență acordată Creative Media Developer, un furnizor de servicii de întreținere a platformelor și rețelelor sociale, prin elaborarea și negocierea unui acord software specific, precum și a altor acorduri conexe pentru implementarea unei platforme de plată electronice.
 • Proiectul a implicat, de asemenea, aspecte importante privind protecția datelor cu caracter personal.
 • Asistență acordată Rogalski Damaschin Public Relations în legătură cu diverse aspecte ale activității de zi cu zi a agenţiei, printre care: revizuirea și negocierea contractelor cu clienții și furnizorii, oferirea de consultanță juridică specializată în legătură cu relațiile companiei cu organismele de gestiune colectivă a drepturilor de autor, problemele legate de relaţiile de muncă, concurență și proprietate intelectuală.
Arii de practica
Persoane de contact
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.