Prima paginaArii de practicaProtectia datelor & securitate ciberneticaComunicare

Comunicare

Abilitatea de a transmite informatii rapid, precis si eficient a fost intotdeauna unul dintre principalele motoare ale inovarii umane. Apreciem rolul cheie pe care il joaca comunicarea in dezvoltarea sociala si economica. Abordarea noastra flexibila si individualizata de a oferi solutii juridice deriva dintr-o intelegere aprofundata a ţelurilor si obiectivelor strategice ale clientului nostru.

Prin urmare, vom asista cu placere clientii nostri in toate aspectele legate de probleme juridice, inclusiv asistenta in implementarea de noi tehnologii media sau servicii conexe si revizuirea acordurilor cu firme de telecomunicatii cu privire la infrastructurile specifice de telecomunicatii si proiectele de retea din domeniu.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica acordata UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, cu privire la implementarea unui proiect media care implica conținut online, suport care a presupus acordarea de recomandari media specifice si consultanta in domeniul proprietatiii intelectuale.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.