Prima paginaArii de practicaProtectia datelor & securitate ciberneticaEcommerce

eCommerce

Evolutiile online au revolutionat modul in care firele işi desfaşoara activitatea si interactioneaza cu clientii lor. Atractivitatea unei afaceri online este capacitatea de a ajunge la utilizatori din intreaga lume. Am dezvoltat echipa noastra specializata pentru a oferi suport clienţilor nostri cu privire la cea mai buna abordare a activitatilor acestora.

Avocatii nostri pot oferi asistenta de specialitate privind implementarea platformelor si proiectelor online pentru vanzarea de produse, precum si recomandari privind conformitatea cu legislaţia romaneasca aplicabila termenilor si conditiilor generale de utilizare a platformei online.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica acordata startup-ului Beez, o aplicatie prin intermediul careia primesti banii inapoi de fiecare data cand faci cumparaturi online, in cadrul unei runde de finantare de 1,2 milioane euro, conduse de GapMinder si Roca X.
  • Asistenta juridica acordata companiei GapMinder, primul fond de investitii creat in urma procesului de selectie initiat de Fondul European de Investitii, in legatura cu investitia sa in Frisbo.
  • Asistenta juridica acordata companiei Next Romania, unul dintre cei mai importanti comercianti de imbracaminte, cu privire la respectarea prevederilor privind protectia datelor cu caracter personal si oferirea de asistenta juridica cu privire la implementarea platformei lor online.
  • Asistenta juridica acordata companiei World Class Romania cu privire la respectarea legislatiei aplicabile pentru platformei lor de comers electronic online.
  • Asistenta juridica acordata numeroaselor companii care se ocupa de comertul electronic cu privire la conformitatea site-urilor lor cu legislatia romana, formularea de recomandari pentru conformitate, precum si redactarea si revizuirea termenilor de utilizare, a politicilor de confidentialitate si a politicilor de cookie-uri pentru site-urile lor web.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.