Prima paginaArii de practicaProtectia datelor & securitate ciberneticaEgaming & jocuri de noroc

eGaming & Jocuri de noroc

Jocurile online, jocurile de noroc online si domeniul eSports sunt din ce in ce mai des intalnite in intreaga lume. Recunoastem necesitatea de a furniza servicii juridice pentru a raspunde tuturor nevoilor clientilor ce activeaza pe piaţa jocurilor de noroc si de a oferi o abordare cuprinzatoare conform obiectivelor clienţilor noştri.

Oferim consultanta juridica extensiva privind reglementarile din Romania aplicabile publicitaţii in diverse sectoare, inclusiv sectorul jocurilor de noroc si oferim suport cu privire la toate cerintele legale, precum si in ceea ce priveşte intermedierea relatiilor dintre clienti si Oficiul National pentru Jocuri de Noroc din Romania.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Oferirea de consultanta juridica extensiva companiei Edward Neuk S.R.L. pe diverse aspecte legate de legislatia in domeniul tehnologiei, protectia datelor si aspectele legate de proprietatea intelectuala in legatura cu platforma sociala Kuende, inclusiv consultanta privind implementarea principiului protectiei datelor incepand cu momentul conceperii (privacy by design), utilizarea de software de tip open source, finantarea ICO (Initial Coin Offering) si aspecte privind brevete de invenţie. Consultanta oferita de SAA poate fi considerata o piatra de temelie in dezvoltarea platformei sociale Kuende. Asistenta noastra juridica in materia dreptului tehnologiei, prevederi aplcabile in domeniul protectiei datelor si aspecte de proprietate intelectuala a asigurat conformitatea platformei cu prevederile legale, acordand in acelasi timp cresterea preconizata in lumea online.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.