Prima paginaArii de practicaProtectia datelor & securitate ciberneticaTehnologia intreprinderii

Tehnologia intreprinderii

Avand in vedere noul context aplicabil protectiei datelor cu caracter personal, facem tot ce ne sta in putinta sa ajutam clientii nostri sa inteleaga conceptul de baza al dispozitivelor conectate si sa conştientizeze implicatiile asupra securitaţii.

Misiunea noastra este de a actiona ca un consultant si partener de incredere cu privire la technologia intreprinderii dvs. pentru a ajuta la selectarea, conceptualizarea si furnizarea de solutii adaptate in mod specific nevoilor afacerii dvs., pentru a va asigura ca frima dvs. obtine succesul scontat.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • Asistenta juridica acordata companiei GapMinder, primul fond de investitii creat in urma procesului de selectie initiat de Fondul European de Investitii, in legatura cu investitia sa in startup-ul bazat pe inteligenta artificiala Druid, o companie specializata in tehnologie conversationala.
  • Asistenta juridica acordata companiei Brillio, unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul tehnologiei digitale, in legatura cu achizitia Cognetik, o companie de analiza si stiinta a datelor.
  • Asistenta juridica acordata companiei CODA Intelligence, un startup de tehnologie activ in zona de cyber security, in cadrul unei runde de finantare de 800,000 euro, conduse de Early Game Venture si Roca X.
  • Asistenta juridica acordata companiei Glory Global Solutions (International) Ltd, o filiala detinuta in intregime de Glory Ltd, cu privire la investitia sa in Acrelec Group SAS.
  • Asistenta juridica acordata companiei GapMinder, primul fond de investitii creat in urma procesului de selectie initiat de Fondul European de Investitii, in legatura cu cea de-a doua investitie a sa in Typing DNA.
  • Asistenta juridica acordata companiei CalCon, un grup de dezvoltare software si consultanta, care ofera o gama larga de servicii pentru piata imobiliara europeana, cu privire la vanzarea pachetului majoritar catre Aareon.
  • Asistenta juridica acordata Centrade Cheil, o retea regionala de comunicare in Europa de Sud-Est, cu sediul in Bucuresti si cu birouri locale in Belgrad, Budapesta si Zagreb, cu privire la chestiuni complexe privind implicatiile din perspectiva protectiei datelor referitoare la implementarea unui nou sistem de recunoastere faciala, auditarea nivelului de conformitate cu prevederile GDPR in cadrul firmei şi oferirea de recomandari corespunzatoare.
  • Asistenta juridica acordata GapMinder privind aspectele juridice ale implementarii investitiilor in start-up-urile romanesti din domeniul IT.
  • Asistenta juridica acordata GapMinder oferind recomandari complexe legate de investitia in Typing DNA, oferind o analiza aprofundata a problemelor identificate care acopera  aspecte de proprietate intelectuala cu privire la solutiile software, riscurile potentiale ocazionate de utilizarea software-urilor puse la dispoziţie de terţi si a software-urilor de tip open source, precum si aspecte privind protecţia datelor, inclusiv aplicabilitatea principiului protectiei datelor incepand cu momentul conceperii (privacy by design) si cel al protectiei implicite a datelor (privacy by default).
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.