Prima paginaArii de practicaProtectia datelor & securitate ciberneticaFintech

Fintech

Sectorul fintech este definit de o tehnologie in continua evolutie si noi asiguram clientilor nostri furnizarea de consultanta actualizata cu privire la cele mai recente tehnologii in domeniul financiar. SAA işi adapteaza abordarea in funcţie de specificitaţile fiecarui client. Suntem de asemenea un important furnizor de servicii juridice in sectorul fintech si, in special, avem experienta in ceea ce priveşte monedele virtuale, incluzand toate aspectele procesului de oferta initiala de monede virtuale. Expertiza noastra acopera toate aspectele, inclusiv elaborarea si negocierea de contracte specifice de software si alte acorduri conexe pentru punerea in aplicare a platformelor de plata electronica pentru diversi clienti si asistarea clientilor pe parcursul fazelor de dezvoltare si lansare a ofertelor initiale de monede virtuale.

Persoane de contact
Experienta relevanta
  • A acordat asistenta juridica companiei PayPoint, unul dintre principalii operatori de plati din Romania, cu privire la achizitia pachetului majoritar de actiuni ale PTP Online, dezvoltatorul aplicatiei 24Pay.
  • Asistenta juridica acordata companiei SIBS, un important procesator de plati activ pe pietele din Europa si Africa, cu privire la achizitia companiilor Wirecard in Romania, si anume Wirecard Romania (anterior Provus Service Provider), Romcard si Supercard Solutions & Services.
  • Asistenta juridica acordata FinExpert, o societate binecunoscuta de contabilitate, de plata, de audit si fiscala, care reglementeaza obligatiile privind securitatea circulatiei datelor cu caracter personal prin incheierea unor acorduri complexe cu clientii, colaboratorii si furnizorii de servicii. Cu o abordare inovativa, SAA a formulat de asemenea recomandari cu privire la nivelul de conformitate cu legislaţia aplicabila al comunicarilor de marketing si al mecanismului de colectare a consimtamantului, avand in vedere ca aceast aspect este esential pentru respectarea prevederilor privind protectia datelor.
  • Asistenta juridica acordata GapMinder din perspectiva juridica a implementarii investitiilor in cadrul start-up-urilor romanesti din domeniul IT. Una dintre cele mai mari companii vizate pentru investitii este Fintech OS SRL, o platforma ce ofera soluţii software de eficientizare a activitaţii bancilor, institutiilor financiare si companiilor de asigurari. O parte din suportul acordat de SAA a inclus consultanta juridica specializata in domeniul tehnic, software provenit de la terti, precum si riscurile asociate cu utilizarea software-ului de tip open source.
  • Asistenta juridica acordata GapMinder privind investitiile in FintechOS, investitii pentru finantarea extinderii operatiunilor la nivel global si accelerarea dezvoltarii tehnologiilor AI.
© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.