Prima paginaEchipa noastraEchipa noastra

Silviu Stratulat

Managing Partner

Silviu are mai multe roluri in cadrul firmei noastre, inca de la infiintarea ei. Cu o vasta experienta si aptitudini deosebite in domeniul Fuziunilor si Achizitiilor si Dreptului Imobiliar, el a fondat firma noastra in 2011. De asemenea, de la inceputurile firmei, in plus fata de serviciile de consultanta juridica acordate clientilor nostri, Silviu este si Managing Partner/Avocat Asociat Coordonator al firmei, dedicandu-se in mod constant la dezvoltarea impresionanta a firmei care a devenit astfel un jucator important pe piata avocaturii de business din Romania, numarand peste 45 de avocati.

In ariile de practica de Drept Societar si Fuziuni&Achizitii, Silviu acorda consultanta juridica clientilor in legatura cu o paleta extrem de variata de aspecte sensibile de Drept Societar, tranzactii inclusiv multijurisdictionale si preluari la nivel local, fuziuni si achizitii si structuri de tip JV/asocieri in participatiune. De asemenea, Silviu ofera consultanta juridica companiilor aflate la inceput de drum si cu crestere accelerata cu privire la toate categoriile de runde de finantare cu capital privat. Atat Legal 500 cat si Chambers & Partners il recomanda pe Silviu pentru Fuziuni & Achizitii si Capital de Risc (VC) descriindu-l ca “proactiv", “orientat catre business ” si "inovator si laborios".

Silviu a acordat asistenta juridica si investitorilor, dezvoltatorilor imobiliari, locatorilor si locatarilor iar in prezent expertiza lui acopera atat dezvoltarea si finantarea proiectelor imobiliare, asocieri in participatiune (JV), parteneriate public-privat cu o componenta predominanta de drept imobiliar, cat si aspecte de urbanism si alte chestiuni de conformare. Practica lui in domeniul investitiilor imobiliare pleaca de la asistenta juridica acordata vanzatorilor in contextul vanzarii unor galerii comerciale si cladiri de birouri pana la consultanta acordata in contextul achizitiei unor terenuri de referinta in centrul orasului Bucuresti. El a dobandit o cunoastere aprofundata a modelului de business al dezvoltatorilor imobiliari ca urmare a colaborarii sale cu importanti Administratori de Active si Fonduri de Investitii in principalele sectoare ale pietei imobiliare cum ar fi AEW Europe, First Property Group, Futureal sau Reuben Brothers.

 

LIMBI CUNOSCUTE

Romana – Engleza – Italiana – Spaniola - Franceza

 

EDUCATIE

2015 - Doctorand la Facultatea de Drept

Universitatea din Bucuresti

“Institutia juridica a trustului in legislatia romaneasca”, sub coordonarea Prof. V. Stoica

2008 - Master in Dreptul Afacerilor (LLM)

Facultatea de Drept - Universitatea din Bucuresti

2005 – Master in Politica si Drept European

De Hagse Hogeschool

2005 – Licentiat in Economie (LL.B)

Academia de Studii Economice, Bucuresti – Facultatea de Relatii Economice Internationale

2004 – Licentiat in Drept (LL.B)

Facultatea de Drept, Universitatea “Nicolae Titulescu”, BucurestiProiecte recente

PitechPlus - Webhelp SAS
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei PitechPlus (un grup de consultanta care ofera o gama larga de servicii, printre care dezvoltare software IT&C si know-how de afaceri, specializat in proiectarea, dezvoltarea si implementarea de solutii software personalizate, avand clienti din intreaga lume) cu privire la vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinut de fondatorul sau, Bogdan Herea-Buzatu, catre Webhelp SAS.

Echipa de avocati Stratulat Albulescu team a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat impreuna cu Managing Associate Cristina Man, alaturi de Senior Associate, Sandra Frunzulica.

GapMinder - MEDIjobs (CC)
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica in cadrul investitiei de 650.000 euro a GapMinder, un fond de Venture Capital, finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020, un program UE care vizeaza consolidarea competitivitatii economiei romanesti, in cadrul MEDIjobs, prima platforma online de recrutare in domeniul medical din Romania.

Echipa de avocati Stratulat Albulescu a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat, alaturi de Managing Associate Cristina Man.

London Partners - Expozitiei
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei London Partners, o platforma de investitii imobiliare, cu privire la achizitia unui lot cu o suprafata aproximativa de 29.000 mp, situat in zona Expozitiei.

Echipa de avocati Stratulat Albulescu a fost condusa de Managing Partner, Silviu Stratulat, impreuna cu Partner Corneliu Popa, Senior Associate, Tudor Ciambur, si Associate Daiana Assoum.

GapMinder
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, un fond de venture capital finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020 si cofinantat de Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in legatura cu incorporarea si structurarea companiei de management.

GapMinder - FintechOS
Fuziuni & Achizitii, Protectia datelor & Securitate cibernetica

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, primul fond de investitii creat in urma procesului de selectie initiat de Fondul European de Investitii Gapminder, in legatura cu investitia sa de 600 de milioane euro in Fintech OS. Fintech OS este o companie specializata in transformarea digitala a institutiilor financiare, iar investitia va finanta extinderea operatiunilor la nivel global si pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor AI.

Echipa noastra, alcatuita din Managing Partner Silviu Stratulat, Managing Associate Cristina Man si Coordonatorul practicii de Proprietate Intelectuala Ana Kusak, a oferit asistenta juridica atat in cadrul procesului de audit juridic cat si cu privire la semnarea documentelor si implementarea investitiei.

B2B Hotel Services
Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica principalului furnizor mondial de hoteluri B2B cu privire la achizitia multi-jurisdictionala a unei mari agentii europene de rezervari online. Una dintre cele mai proeminente tranzactii recente din sectorul serviciilor de turism, a implicat companii tinta din Marea Britanie, Suedia si Romania. O importanta firma de avocatura globala a fost cel mai important consilier juridic, iar avocatul extrajudiciar a actionat drept consilier juridic local in Romania. Prin urmare, asistenta noastra juridica s-a concentrat pe aspectele locale ale tranzactiei.

GapMinder - SmartDreamers
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, primul fond de investitii creat ca urmare a procesului de selectie inceput de Fondul European de Investitii, in legatura cu investitiile in SmartDreamers, o companie specializata in solutii de software de recrutare pentru automatizare marketing.

Echipa a fost condusa de Managing Partner Silviu Stratulat in stransa cooperare cu Managing Associate Cristina Man.

World Class - “Stay Fit Gym Oltenitei”
Servicii financiare, Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii, Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, lider in industria fitnessului din Romania, cu privire la achizitia unui nou club de fitness cu o suprafata de aproximativ 1300 mp, acoperind studiouri de aerobic, fitness si ciclism, precum si unele zone functionale de antrenament. Expertii nostri au oferit cele mai bune sfaturi juridice inca de la inceputul proiectului, dar si pe tot parcursul acestuia.

Echipa noastra a fost coordonata de Ramona Iancu (Partener), alaturi de asociati precum Catalina Oancea, Silvana Zecheru si Daiana Assoum, Silviu Stratulat (Managing Partner), dar si parteneri precum Corneliu Popa si Costin Teodorovici, si Senior Associate Andrei Balus.

World Class - “Stay Fit Gym Oltenitei” (M&A)
Fuziuni & Achizitii

Asistenta juridica acordata World Class Romania, lider in industria fitnessului din Romania, cu privire la achizitia unui nou club de fitness. Noul club de fitness are o suprafata de aproximativ 1.300 m.p. acoperind studiouri de aerobic, fitness si ciclism, precum si unele zone functionale de antrenament.


Firma noastra acordat asistenta juridica World Class Romania inca de la inceputul acestui proiect si pe tot parcursul acestuia, fiind implicata activ in structurarea tranzactiei si a tuturor aspectelor legale ale acesteia.

First Property - Maestro
Servicii financiare, Drept Societar & Comercial, Solutionarea Litigiilor, Proprietate Intelectuala, Fuziuni & Achizitii, Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica First Property Group PLC, fond de investitii cu operatiuni in Marea Britanie, Polonia si Romania, in colaborare cu un club de investitori, cu privire la achizitia cladirii de birouri MAESTRO BUSINESS CENTER, situata in Cluj-Napoca, Romania.

Asistenta juridica oferita a acoperit toate aspectele legale ale tranzactiei de la inceput pana la finantarea achizitiei.

WebHelp Romania
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei WebHelp Romania, lider mondial in outsourcing (BPO), cu 3 premii la Gala ABSL 2018, cu privire la inchirierea a trei etaje cu o suprafata totala de peste 1.500 mp. pentru extinderea spatiilor de birouri din Bucuresti.

InterCora Group
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica InterCora Group, un important investitor si dezvoltator imobiliar german, in legatura cu contractele de inchiriere incheiate cu centrul comercial Pipera Plaza si cu un centru comercial situat in nordul Bucurestiului.

De asemenea, echipa noastra a oferit asistenta juridica cu privire la diverse probleme legale de gestionare si operatiune a portofoliului lor imobiliar.

Complexul Multifunctional Victoria
Drept imobiliar

Complexul Multifunctional Victoria (CMV) este client al companiei noastre inca de la inceputul anului 2010.

 

Compania noastra acorda asistenta juridica CMV cu privire la toate aspectele juridice legate de America House, unul dintre cele mai mari centre de afaceri multi-functionale din Bucuresti, avand o suprafata de peste 45.000 mp. precum si in legatura cu toate acordurile aferente necesare gestionarii si functionarii cladirii (inclusiv contracte importante de inchiriere, dar si negocierea acestora).

World Class Romania - litigiu
Solutionarea Litigiilor

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania S.A., lider in industria wellness in Romania, cu privire la litigiile cu o institutie publica din Romania, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Problemele aparute privesc acte administrative, efecte ale actelor administrative, precum si aspecte referitoare la activitatile de control.

Etanco Romania
Drept Societar & Comercial

Stratulat Albulescu acorda asistenta juridica companiei Etanco Group, un important furnizor industrial de solutii de fixare pentru piata constructiilor, pentru activitatile sale comerciale din Romania, cu privire la diverse probleme juridice de zi cu zi si, de asemenea, in legatura cu o gama larga de aspecte, in special aspecte de drept societar si comercial, de reglementare si conformitate.

World Class - Titan
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, lider in industria fitness din Romania, cu privire la achizitia unui nou club de fitness din cadrul Galeriei Titan Shopping din Bucuresti. Noul club de fitness are o suprafata de aproximativ 3.000 mp., ocupata de studiouri de aerobic, fitness si ciclism, precum si de unele zone functionale de antrenament. 


Echipa dedicata de avocati a inclus parteneri precum Silviu Stratulat si Ramona Iancu, dar si avocati colaboratori precum Catalina Oancea si Silvana Zecheru.

UPC Romania - Orhidea
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei UPC Romania, unul dintre principalii investitori straini, cu un nivel de investitii pe piata locala de aproximativ 1 miliard de euro, pentru inchirierea a 6.000 mp. spatii intr-o cladire clasa A din Bucuresti.

Asistenta juridica acordata de firma noastra a incorporat toate aspectele tranzactiei, fiind implicati atat avocatii practicilor de fuziuni si achizitii, litigii, cat si alte practici din firma.

Wirecard - Provus
Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu impreuna cu o echipa de avocati de la Fieldfisher din Düsseldorf si Londra au oferit asistenta juridica grupului german Wirecard cu privire la achizitia principalului furnizor de servicii de tehnologie si plati din Romania, Provus, de la investitorul polonez Innova Capital. Achizitia a fost finalizata in februarie 2016 si a implicat, de asemenea, achizitia Romcard si Supercard Solutions & Services, cele doua filiale romanesti ale Provus.

Portofoliul de client Provus include cele mai mari banci din Romania, pe langa jucatorii importanti din sectoarele telecomunicatii si retail. In plus, acesta a colaborat cu guvernul roman in digitalizarea cardurilor de sanatate si de plata. Pretul de achizitie convenit a fost de 32 de milioane euro.

Teads - Primavera
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei  Teads, inventatorul publicitatii video outbound de pe cea mai importanta piata autohtona de publicitate video, cu privire la inchirierea noilor lor spatii de birouri, aflate in prezent in constructie in Bucuresti.

Firma noastra a acordat asistenta juridica Teads inca de la inceput, cu privire la toate aspectele juridice ale tranzactiei, inclusiv negocieri si semnarea documentelor aferente tranzactiei.

Froala
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica vanzatorului la iesirea actionarilor din start-up-ul romanesc Froala, al carui portofoliu de 6000 de clienti din 110 tari din intreaga lume include giganti precum Apple, Samsung, Toyota, Amazon si Reuters.

Froala este cunoscut in lumea tehnologica datorită editorului lor web WYSIWYG (Ceea ce vezi este ceea ce obtii). Compania de software din SUA, Idera, Inc., are un venit anual de aproximativ 120 de milioane de dolari.

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica actionarilor Froala pe toata durata tranzactiei, inclusiv a asistat la negocierea si semnarea contractului de vanzare-cumparare, precum si asistenta cu privire la formalitatile de finalizare a tranzactiei.

First Property - Maestro
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei First Property Group PLC, fond de investitii cu operatiuni in Marea Britanie, Polonia si Romania, cu privire la toate aspectele juridice, inclusiv in colaborare cu un club de investitori, cu privire la achizitia MAESTRO BUSINESS CENTRE, cladire de birouri situata in Cluj - Napoca, Romania.

EDS Romania (RE)
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei EDS Romania, parte a grupului Euro-Druckservice, un furnizor de servicii de tiparire din Europa Centrala si de Est, in legatura cu auditul juridic corespunzator facilitatilor cu scopuri multiple care insumeaza o suprafata de peste 30.000 mp. (terenuri si cladiri), precum si negocierea contractului de inchiriere pentru aceste spatii.

Teads - inchiere spatii de birouri
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Teads, inventatorul publicitatii video de tip outbound in cea mai importanta piata autohtona de publicitate video, cu privire la inchirierea noilor lor spatii de birouri, aflate in prezent in constructie in Bucuresti.

Firma noastra a asistat Teads inca de la inceputul tranzactiei cu privire la toate aspectele juridice ale acesteia, inclusiv negocierea si semnarea documentelor.

EDS Romania - Mega Press Holding SA & Aramis Publichis SRL
Drept Societar & Comercial, Dreptul muncii, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu Attorneys at Law a acordat asistenta juridica companiei EDS Romania, membra a grupului Euro-Druckservice, furnizor de servicii de tipărire din Europa Centrala si de Est, cu privire la achizitia activitatii de imprimare termica ca „o preocupare continua” de catre Mega Press Holdings S.A. si Aramis Publishing S.R.L.

Intrucat partile implicate in tranzactie au actionat ca doi dintre cei mai importanti jucatori de pe piata din industria de imprimare termica din Romania, firma noastra s-a implicat activ atat in structurarea tranzactiei, cat si in obtinerea autorizatiei de fuziune.

Froala Editor
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondatorilor Froala Labs, o companie activa in industria IT&C, cu privire la vanzarea estimata la milioane de dolari a tuturor actiunilor detinute de fondatorii companiei tinta. Serviciile noastre de asistenta juridica au inclus diverse aspecte structurate ale tranzactiei preconizate, pornind de la criteriile de ajustare a preturilor de achizitie, pana la aspecte privind proprietatea intelectuala, dar si potentiale probleme de dreptul muncii.

Froala detine un portofoliu impresionant de clienti, printre care Apple, Samsung, Toyota, Amazon și Reuters.

Boutix Invest
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Boutix Invest SRL cu privire la achizitia unei unitati de vanzare cu amanuntul si a unor spatii de birouri situate in unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Bucuresti.

Firma noastra a acordat asistenta juridica pe tot parcursul tranzactiee, inclusiv la cu privire la redactarea, realizarea auditului juridic, negocierea contractului de vanzare-cumparare, precum si asistenta in timpul semnarii acestora.

World Class Romania - Titan
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, lider in industria fitness din Romania, cu privire la achizitia unui nou club de fitness din cadrul Galeriei Titan din Bucuresti. Noul club de fitness are o suprafata de aproape 3.000 mp., reunind studiouri de aerobic, fitness si ciclism, precum si unele zone functionale de antrenament.

Compania noastra a asistat World Class Romania inca de la inceputul acestui proiect, de la structurarea tranzactiei si pana la asistenta juridica referitoare la toate aspectele juridice ale acesteia.

Commons
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Commons, o platforma ce ofera un spatiu de lucru informal, in cadrul careia membrii ar putea face parte dintr-o comunitate autentica, fara ierarhie, all-inclusive, avand doua locatii în Bucuresti si una in Londra, cu privire la negocierea contractului de inchiriere a trei spatii care vor fi utilizate pentru hub-urile din Bucuresti, si care însumeaza o suprafata de peste 3.300 mp.

Commercial Property Services
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Commercial Property Services SRL cu privire la achizitia unei unitati de vanzare cu amanuntul situata in unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Bucuresti. Firma noastra a acordat asistenta juridica pe parcursul intregii tranzactii, inclusiv redactarea, realizarea auditului juridic, negocierea contractului de vanzare-cumparare, precum si asistarea in timpul semnarii acestora.

World Class Romania - Expo Business Park
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea unor spatii, primul de aproximativ 1.500 mp. situat in Expo Business Park si al doilea de 70.586 mp zona de dezvoltare mixta Portland Trust, situata intr-o zona din nordul Bucurestiului aflata in plina expansiune.

UPC Romania (RE)
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei UPC Romania, filiala locala a Liberty Global, cea mai mare companie internationala de televiziune si broadband care deserveste 29 de milioane de clienti, in legatura cu inchirierea unei suprafete de 6.000 mp. in cadrul unei cladiri clasa A si pentru consolidarea intregului personal al clientului de la birourile existente in alta parte din Bucuresti.

World Class Romania - Veranda Mall
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea unui spatiu de aproximativ 1.500 mp. in cadrul Veranda Mall Bucuresti, unul dintre cele mai moderne centre comerciale care s-au deschis in ultimii ani in Romania.

London Partners
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei London Partners in legatura cu toate aspectele tranzactiei privind inchirierea unui spatiu de aproximativ 500 mp. in vederea stabilirii sediului social al companiei.

London Partners este o companie imobiliara, cu investitii de peste un miliard de dolari in mai multe sectoare din piata. Grupul este prezent in Romania din 1994.
 

First Property Group - Teconnex
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei First Property Group cu privire la inchirierea depozitul din Tureni, Romania, avand o suprafata de 8.575 mp,  catre Teconnex, o compania din Marea Britanie care proiecteaza si produce cleme V, precum si alte solutii tehnologice comune pentru diverse sectoare.

First Property Group PLC este un fond de investitii cu operatiuni in Marea Britanie si Europa Centrala (inclusiv investitii semnificative in Polonia si Romania).

GapMinder - financing start-ups
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei GapMinder, un fond de investitii finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020 si co-finantat de Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in legatura cu finantarea start-up-urilor care indeplinesc conditiile Capitalului de Risc si ale Programului European.

Mega Company Import Export SRL
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Mega Company Import Export SRL, o companie care detine unul dintre cele mai mari centre de tip outlet din Romania, cu privire la restructurarea activitatii sale.

Asistenta noastra juridica a constat in evaluarea celor mai bune optiuni de restructurare si consultanta cu privire la toate aspectele legale ale restructurarii planificate.

Natura Quattuor Energia Holdings SA
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Natura Quattuor Energia Holdings SA, o companie listata la Bursa de Valori Bucuresti, privind restructurarea grupului in vederea dezvoltarii investitiilor si in legatura cu emiterea de obligatiuni pentru finantarea activitatii sale, adresata numai investitorilor calificati. Asistenta noastra juridica a constat in evaluarea optiunilor disponibile si a tuturor celorlalte implicatii conexe.

World Class Romania - AFI Business Park
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea unui spatiu de aproximativ 1.400 mp, in cadrul AFI Business Park I - primul dintre cele mai noi cinci cladiri de birouri ultra-moderne din Bucuresti.

World Class Romania - Cluj (RE)
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania cu privire la inchirierea unor spatii independente de peste 2.100 mp ce urmeaza a fi construite in orasul Cluj Napoca (al doilea oras ca marime din Romania), complex cunoscut sub numele de Record (cladiri rezidențiale, birouri clasa A, spatii de vanzare cu amanuntul, etc).

World Class Romania - Bucuresti Mall
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea unui spatiu de aproximativ 1.300 de mp. in Bucuresti, Mall Bucuresti - primul mall din Romania, deschis in septembrie 1999.

World Class Romania - MV SRL
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, principalul furnizor de servicii de fitness din Romania, cu o retea de 19 centre de fitness Romania si care a inregistrat un venit de 9,6 milioane euro in 2014, cu privire la achizitionarea Club Sport Fitness Center MV SRL, unul dintre competitorii sai.

Tranzactia a fost finalizata pe 24 martie 2016, iar avocatii Stratulat Albulescu au fost implicati in toate aspectele achizitiei.

ERP Targu Mures - Promenada Shopping Center
Drept imobiliar, Solutionarea Litigiilor

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei European Retail Park - Targu Mures cu privire la toate aspectele juridice legate de centrul comercial Promenada din Targu Mures, Romania. Proprietatea este administrata de BNP Paribas - divizia de administrare a proprietatii, Costin Nistor fiind responsabil de operatiunile zilnice, iar Ewa Parys (AEW Europe - Europa Centrala si de Est) - coordonator al activitatii.

ERP Târgu Mures este un client vechi al companiei noastre, colaborarea incepand in anul 2010.

World Class Romania - Atlantis
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fitness din Romania, cu privire la inchirierea Atlantis Fitness Center - un prestigios centru de sanatate/SPA existent, avand o suprafata totala de peste 9.000 mp., fiind situat in cartierul residential Pipera Bucuresti. Asistenta juridica oferita de noi a inclus, de asemenea, redactarea, negocierea si consultanta in legatura cu diferite aspecte, precum transferul bazei de date a membrilor existenti.

Teads - achizitionare Brainient
Drept Societar & Comercial, Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica Teads, o compania de publicitate video outstream, care s-a asociat cu peste 500 dintre principalii editori din lume, inclusiv Forbes, CNN, Time si National Geographic, cu privire la achizitia companiei Brainient. Aceasta din urma este o companie publicitara de succes din Marea Britanie, avand birouri in Londra, Paris si Moscova si care desfasoara campanii in mai mult de 20 de tari.

Echipa de avocati de la Mishcon de Reya LLP a coordonat tranzactia si a condus negocierile, in timp ce Stratulat Albulescu a efectuat analiza juridica referitoare la filiala locala a companiei Brainient, acordand asistenta juridica cu privire la implicatiile tranzactiei din punct de vedere al legislatiei romane.

Renault - Dacia
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Automobile Dacia SA, parte a grupului francez Renault, singurul producator de automobile din Romania care are capacitatea de a proiecta, dezvolta si produce autovehicule, cu privire la inchirierea unei proprietati in Bucuresti ce include 39.000 mp cladire construita clasa A.

Firma noastra a oferit asistenta juridica cu privire la toate aspectele de drept romanesc si a colaborat cu biroul Lefèvre Pelletier & Associés din Paris.

Futureal
Drept imobiliar

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Futureal, o companie maghiara de investitii imobiliare si unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si investitori din Europa de Est Centrala, cu privire la achizitia de peste 15.000 mp. de teren, o tranzactie de 3,7 milioane de euro, care a fost finalizata in data de 14 iunie.

Echipa noastra a participat la toate etapele tranzactiei, de la negocierea termenilor pana la incheierea acesteia.

World Class Romania - AFI Cotroceni
Fuziuni & Achizitii

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei World Class Romania, lider in industria fitness din Romania, in legatura cu toate aspectele juridice, inclusiv cu privire la achizitia unei noi locatii de fitness in partea de vest a Bucurestiului, in cadrul AFI Palace Cotroceni. Clubul de fitness, numit anterior „Jatomi Pure”, este acum detinut de World Class Romania sub numele de „Pure Health & Fitness Club” si are peste 1.818 mp.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2019. Toate drepturile rezervate.