Prima paginaArticoleStratulat albulescu asista, in calitate de co-consultant, compania atlas copco cu privire la achizitia scheugenpflug group

Stratulat Albulescu asista, in calitate de co-consultant, compania Atlas Copco cu privire la achizitia Scheugenpflug Group

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica, in calitate de co-consultant, compania Atlas Copco in legatura cu achizitia Scheugenpflug Group („Scheugenpflug”), unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de lipire, distribuire, precum si vase pentru adezivi pentru rasini sintetice si paste conductive termic.

Partile au convenit sa nu dezvaluie pretul de achizitie. Se preconizeaza ca tranzactia se va finaliza in primul trimestru al anului 2020.

Scheugenpflug este un furnizor important de solutii de lipire si distribuire de adeziv premium la nivel mondial, cu o expertiza exceptionala in domeniul automatizarii. Portofoliul de produse si servicii tehnologice al companiei cuprinde de la sisteme puternice de preparare a materialelor si alimentare, pana la sisteme avansate de ghidare atmosferica si in vid, la solutii modulare inline si automatizate, adaptate nevoilor clientilor. Sistemele de distribuire Scheugenpflug sunt utilizate in industria auto si electronica, precum si in industria telecomunicatiilor, industria medicala si cea chimica. In afara de sediul central al Scheugenpflug din Neustadt / Donau (langa Munchen), compania are in prezent filiale in SUA, China, Mexic si Romania. De asemenea, compania ofera o retea globala de vanzari si servicii. Scheugenpflug a realizat vanzari de aproximativ 80 de milioane de euro in 2018, avand peste 600 de angajati in intreaga lume.

Fondata in anul 1873, compania Atlas Copco este unul dintre cei mai mari furnizori internationali de solutii de productivitate industriala durabila, avand peste 145 de ani de experienta pe piata. Produsele si serviciile grupului includ compresoare si solutii de vid, generatoare, scule electrice, sisteme de asamblare, solutii de distribuire si imbinare, precum si servicii conexe. Atlas Copco are sediul central in Stockholm, Suedia, compania avand clienti in mai mult de 180 de tari. Productia este realizata in principal în Belgia, Suedia, Germania, Statele Unite, India si China. Clientii companiei sunt localizati in intreaga lume, Atlas Copco Group fiind o intreprindere globala cu resurse la nivel mondial. In anul 2018, Atlas Copco a realizat vanzari de 9 miliarde de euro cu aproximativ 37.000 de angajati.

Firma de avocatura germana Loschelder a fost principalul consilier juridic al cumparatorului in cadrul tranzactiei. Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica cu privire la aspectele de drept romanesc.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.