Prima paginaArticoleStratulat albulescu asista glory ltd (in calitate de co-consultant) cu privire la investitia in acrelec group sas

Stratulat Albulescu asista Glory Ltd (in calitate de co-consultant) cu privire la investitia in Acrelec Group SAS

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica, in calitate de co-consultant pe probleme de drept romanesc, companiei Glory Global Solutions (International) Ltd, o filiala detinuta in intregime de Glory Ltd (“Glory”), cu privire la investitia sa in Acrelec Group SAS (“Acrelec”), lider in solutii tehnologice adresate restaurantelor cu servire rapida și industriei de retail.

Investitia Glory in Acrelec reprezinta un alt mare pas in implementarea viziunii Glory pe termen lung (programul 2028). Succesul chioscurilor de tip self-service, sistemul click-and-collect, optimizarea serviciilor de tip drive-through, impreuna cu experienta Acrelec in IoT si inteligenta artificiala sunt aliniate direct cu strategia de diversificare si crestere a companiei Glory.

Glory este un lider global in solutii tehnologice, care ofera tehnologii de automatizare a numerarului și servicii de inginerie a proceselor adresate industriilor financiare, retail, cash center și jocuri de noroc in peste 100 de tari, ajutandu-le sa-si consolideze și sa-și dezvolte afacerile. Cu peste 10.000 de profesioniști in intreaga lume si cu centre R&D și de productie dedicate la nivel mondial, Glory este o companie puternic orientata catre clienti, bazata pe tehnologie, cu o istorie de aproape o suta de ani.

Acrelec, unul dintre pricipalii furnizori de servicii de transformare digitala din lume, colaboreaza cu cele mai mari nume din retail si din domeniul restaurantelor cu servire rapida, oferind pachetul intreg (software, hardware și servicii) in vederea reimaginarii experientei clientului pentru era digitala. Cu sediul in Saint-Thibault-des-Vignes, Franta, si cu operatiuni in alte 14 tari, Acrelec se concentreaza pe dezvoltarea experientelor centrate pe oameni prin chioșcuri de tip self-service, semnalizare digitala, precum si solutii de comanda si colectare mobila. De asemenea, compania ofera solutii de „automatizare a intregului proces”, incluzand analiza datelor, Internet of Things, IVR, evaluarea vizuala, integrarea datelor externe si aplicarea regulilor generate de Inteligenta Artificiala, pentru a optimiza procesele adresate restaurantelor cu servire rapida.

Firma de avocatura engleza Fieldfisher a fost principalul consilier juridic al companiei Glory, in timp ce firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat compania cu privire la aspectele de drept romanesc. Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.