Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat startup-ul beez in cadrul unei runde de finantare de tip seed de 1,2 milioane de euro

Stratulat Albulescu a asistat startup-ul Beez in cadrul unei runde de finantare de tip Seed de 1,2 milioane de euro

Runda de finantare a fost condusa de GapMinder Venture Partners (fond de investitii de capital de risc, care vizeaza startup-uri software inovatoare si de servicii IT din Romania si Europa Centrala si de Est), cu participarea ROCA X, un fond de investitii in tehnologie, si a altor doi investitori privati. Cei de la Beez vor folosi cele 1,2 milioane de euro pentru trecerea in etapa urmatoare a startup-ului: majorarea bugetului de marketing, dezvoltarea produsului, cresterea numarului de tranzactii si diversificarea canalelor de vanzare prin adaugararea operatiunilor in offline.

Startup-ul romanesc in cadrul caruia s-a dezvoltat platforma ”Beez” a fost fondat in anul 2018 la Alba Iulia si opereaza atat pe piata din Romania, cat si pe cea din Marea Britanie. Cu peste 130.000 de utilizatori, statup-ul abordeaza o problema globala, problema economisirii pentru a obtine independenta financiara. Beez creeaza obiceiuri financiare sanatoase bazate pe principiul „economisiti mai mult pentru maine” si integreaza o experienta de gamificare care sustine aceste comportamente in timp pentru rezultate deosebite. Mai precis, platforma ofera clientilor posibilitatea de a economisi bani la cumparaturile online, deoarece acestia primesc inapoi o parte din banii platiti in momentul efectuarii achizitiilor, sub forma unor comisioane. Astfel, banii economisiti pot fi retrasi din cont dupa ce suma atinge un anumit prag sau pot fi folositi pentru a achizitiona produse promotionale (“sweet deals”).

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man, cu sprijinul Roxanei Ioncu - Associate, toti trei apartinand grupului dedicat de Tech M&A.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.