Prima paginaArticoleStratulat albulescu asista compania bog’art residential cu privire la achizitia a doua terenuri situate in zona de nord a bucurestiului

Stratulat Albulescu asista compania Bog’Art Residential cu privire la achizitia a doua terenuri situate in zona de nord a Bucurestiului

Terenurile in suprafata totala de 6.500 m.p. au fost achizitionate de la OMV Petrom S.A. (parte a OMV Group) in vederea dezvoltarii unui complex rezidential de 130 de apartamente. Lucrarile de constructii vor fi demarate in a doua jumatate a acestui an, in timp ce finalizarea acestora este preconizata pentru prima jumatate a anului 2022.

Bog’Art Residential, divizia de investitii imobiliare a bine-cunoscutului grup Bog’Art, se axeaza pe dezvoltarea de apartamente de lux in zonele de centru si nord ale Bucurestiului. Strategia companiei include dezvoltarea a peste 500 de unitati rezidentiale, care urmeaza sa fie finalizate in urmatorii 5 ani.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat in etapele de due diligence si antecontract, iar ulterior, de Partner Corneliu Popa in etapa de finalizare a tranzactiei.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.