Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat catalyst romania fund ii cu privire la participarea in calitate de lead-investor in cadrul rundei de finantare de tip serie a in valoare de 3 milioane de euro a seedblink

Stratulat Albulescu a asistat Catalyst Romania Fund II cu privire la participarea in calitate de lead-investor in cadrul rundei de finantare de tip Serie A in valoare de 3 milioane de euro a SeedBlink

Runda de tip Serie A include, de asemenea, suma de 1.8 milioane de euro, obtinuta prin equity crowd-investing derulata pe propria platforma SeedBlink, precum si din contributiile altor investitori locali si internationali. Fondurile vor fi utilizate pentru finantarea cresterii si dezvoltarii companiei pe pietele din Uniunea Europeana.

Fondata in anul 2019, SeedBlink (www.seedblink.com) este platforma de investitii in startup-uri de tehnologie cu cea mai mare crestere din Europa din punctul de vedere al sumelor tranzactionate si a numarului de investitori. Viziunea SeedBlink este de a modela viitorul tehnologic al Europei prin crearea unei platforme de investitii care sa imbine audienta crowd-ului, flexibilitatea investitorilor angel si structura VC-urilor. Cu o comunitate de 6.000 de investitori din 15 tari, SeedBlink a lansat 47 de campanii de finantare in ultimele 19 luni.

Catalyst Romania (www.catalystromania.ro) este un investitor de capital de risc in companiile romanesti de tehnologie care au potentialul de a deveni lideri regionali sau provocatori globali. Catalyst Romania a fost administratorul fondului care a strans primul fond de risc romanesc sustinut de initiativa JEREMIE Romania in 2012. Echipa, formata din Marius Ghenea, Alin Stanciu, Jozsef Kover, Alina Georgescu si Antonela Dragomir, va continua sa vizeze in primul rand investitiile in sectoare de crestere ridicata, inclusiv tehnologie si internet, mass-media si comunicatii si servicii cu tehnologie. Catalyst Romania este sustinut de 3TS Capital Partners, care serveste ca o extensie a echipei Catalyst si ofera suport de expansiune internationala pentru companiile din portofoliu din Europa si SUA. 

Asistenta juridica acordata cu privire la acest proiect complex a fost asigurata de echipa SAA, care a inclus urmatorii avocati: Silviu Stratulat (Managing Partner), Cristina Man (Partner), Vlad Sandulescu (Senior Associate) si Roxana Ioncu (Associate).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.