Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat catalyst romania fond ii cu privire la participarea in calitate de lead-investor in cadrul rundei de finantare de tip serie a a code of talent

Stratulat Albulescu a asistat Catalyst Romania Fond II cu privire la participarea in calitate de lead-investor in cadrul rundei de finantare de tip Serie A a Code of Talent

Runda de finantare a fost condusa de Catalyst Romania Fond II, si a insumat 1,7 milioane euro, bani ce vor fi folositi pentru accelerarea procesului de expansiune globala a Code of Talent, precum si pentru dezvoltarea prezentei in piete cheie, cresterea numarului de parteneriate strategice si adaugarea de noi clienti in portofoliu. Pe langa Catalyst Romania, runda a inclus si alti investitori, respectiv SeedBlink si Roca X.

Code of Talent (codeoftalent.com) este o platforma SaaS premiata, care ii ajuta pe angajati sa dobandeasca si sa aplice cunostinte in timp real, cu timp de instruire minim si costuri minime. De la transferul de cunostinte la dezvoltarea competentelor pana la programe cuprinzatoare de executie a afacerii, Code of Talent permite trainerilor si managerilor sa proiecteze in mod flexibil si sa ofere echipelor calatorii de microinvatare digitala 100% personalizate.

Catalyst Romania (catalystromania.com) este un investitor de capital de risc in companiile romanesti de tehnologie care au potentialul de a deveni lideri regionali sau challengeri globali. Catalyst a fost administratorul fondului care a ridicat primul fond de capital de risc romanesc sustinut de initiativa JEREMIE Romania in 2012. Echipa formata din Marius Ghenea, Alin Stanciu, Jozsef Köver, Alina Georgescu si Antonela Dragomir, va continua sa vizeze in primul rand investitiile in sectoare cu crestere ridicata, marcate de dezvoltarea noilor tehnologii, sustinute de expansiunea internetului, a noilor canale digitale de mass-media si comunicatii.

Catalyst Romania este sustinut de 3TS Capital Partners, care serveste ca o extensie a echipei Catalyst si ofera suport de expansiune internationala pentru companiile din portofoliu din Europa si SUA.

Asistenta juridica acordata cu privire la acest proiect complex a fost asigurata de echipa SAA, care a inclus pe Cristina Man (Partner) si Roxana Ioncu (Associate).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.