Prima paginaArticoleStratulat albulescu acorda asistenta juridica ccba verwaltungs gmbh in legatura cu procedura de autorizare de catre consiliul concurentei a preluarii companiei reinert kunststofftechnik srl

Stratulat Albulescu acorda asistenta juridica CCBA Verwaltungs GmbH in legatura cu procedura de autorizare de catre Consiliul Concurentei a preluarii companiei Reinert Kunststofftechnik SRL

Firma de avocatura a acordat asistenta juridica CCBA Verwaltungs GmbH, parte a grupului german Aunde, lider pe piata internationala in dezvoltarea si fabricarea de materiale textile inovatoare si huse pentru scaune, in legatura cu procedura de autorizare de catre Consiliul Concurentei a preluarii companiei Reinert Kunststofftechnik SRL.

In data de 12 decembrie 2019, Consiliul Concurentei a anuntat autorizarea tranzactiei prin care CCBA Verwaltungs GmbH (Germania) preia Reinert Kunststofftechnik SRL (Romania). In urma evaluarii efectelor concentrarii economice, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunea propusa nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

CCBA Verwaltungs GmbH face parte din grupul german Aunde, un producator international de textile, activ in industria auto. Fondat in anul 1899 la Mönchengladbach, grupul Aunde a inceput sa se specializeze in productia de textile pentru industria auto incepand din anul 1920. Grupul are in prezent 116 site-uri in 29 de tari. De asemenea, grupul are peste 24.500 de angajati in intreaga lume.

Reinert Kunststofftechnik SRL este un important dezvoltator si producator de solutii plastice tehnice inovatoare pentru marea majoritate a sectoarelor si industriilor. Compania detine doua fabrici in Bissingen (Germania) si Oradea (Romania).

Echipa Stratulat Albulescu a fost condusa de Partenerul Ana Kusak cu sprijinul Madalinei Spataru (Associate).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.