Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat startup-ul coda intelligence in cadrul unei runde de finantare de tip seed de 800,000 eur

Stratulat Albulescu a asistat startup-ul CODA Intelligence in cadrul unei runde de finantare de tip Seed de 800,000 EUR

Runda de finantare a fost condusa de Early Game Venture (fond de investitii cu capital de risc, activ pe piata din Romania, care vizeaza startup-uri ce creeaza noi industrii pe pietele emergente din Europa), cu participarea ROCA X, un fond de investitii in tehnologie si a altor investitori privati.

Runda de finantare ridica investitia disponibila pentru aceasta etapa de dezvoltare a startupului la aproximativ 1 milion de euro. Cei de la CODA Intelligence vor folosi intreaga suma pentru dezvoltarea si trecerea in etapa urmatoare a startup-ului, mai precis expansiunea produsului CODA Footprint (o platforma de cyber security dedicata IMM-urilor) si licentierea acestuia pe piata din Statele Unite.

CODA Intelligence (www.codaintelligence.com) este startup de tehnologie activ in zona de cyber security. Folosind tehnologii de tip Machine Learning si Big Data, produsul CODA Footprint analizeaza sistemul informatic al companiei utilizatoare si ii alcatuieste o amprenta dinamica de securitate, care tine cont inclusiv de fluxurile de informatii electronice care circula in sistem zi de zi. Platforma CODA Footprint reprezinta o oportunitate pentru partenerii de tip MSP (Managed Service Providers), oferindu-le acestora capacitatea de a livra servicii de tip managed cyber security services clientilor lor din orice cloud privat sau public,  fara a angaja investitii masive in echipe de ethical hacking.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man, cu sprijinul Roxanei Ioncu - Associate, toti trei apartinand grupului dedicat de Tech M&A.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.