Prima paginaArticoleStratulat albulescu asista compania cordia residence (parte a grupului futureal) cu privire la achizitia unui teren de 21.000 m.p. in zona lacului grivita, parte a regiunii bucurestii noi

Stratulat Albulescu asista compania Cordia Residence (parte a grupului Futureal) cu privire la achizitia unui teren de 21.000 m.p. in zona Lacului Grivita, parte a regiunii Bucurestii Noi

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a asistat Cordia Residence (parte a Grupului Futureal) cu privire la achizitia unui teren de 21.000 m.p. in zona Lacului Grivita, parte a regiunii Bucurestii Noi.

Achizitia terenului amplasat strategic intr-o zona din Bucurestii Noi aflata in plina dezvoltare, vine in continuarea altor doua achizitii a doua loturi mari de teren, de la inceputul acestui an, si completeaza planul de investitii al companiei Cordia de a investi 100 de milioane de euro in patru noi proiecte rezidentiale in Bucuresti. De asemenea, Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica cu privire la cele doua achizitii anterioare pe care Cordia le-a finalizat in acest an.

Cordia este unul dintre cei importanti dezvoltatori imobiliari si investitori, avand mai multe proiecte atat finalizate, cat si in curs de desfasurare in Ungaria, Polonia si Romania. Compania face parte din unul dintre cele mai mari grupuri de investitii din domeniul imobiliar din Europa Centrala si unul dintre cei mai mari 20 de dezvoltatori din Europa.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Corneliu Popa (Partner), alaturi de Tudor Ciambur (Senior Associate) si Daiana Assoum (Associate).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.