Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat dezvoltatorul de solutii software cyscale si fondul de investitii gapminder cu privire la runda de finantare de tip seed in valoare de 3 milioane de euro

Stratulat Albulescu a asistat dezvoltatorul de solutii software Cyscale si fondul de investitii GapMinder cu privire la runda de finantare de tip Seed in valoare de 3 milioane de euro

In aceasta tranzactie transfrontaliera complexa, SAA a avut un rol dublu si a actionat sub forma unui "zid chinezesc", asistand atat entitatea in care s-a investit (Cyscale), cat si unul dintre investitori (GapMinder Venture Partners).

In ceea ce priveste entitatea care a primit investitia, SAA a asistat compania Cyscale in cadrul unei runde de finantare de tip Seed de 3 milioane de euro, condusa de fondul de investitii britanic Notion Capital si la care au participat si alti cinci investitori (GapMinder, Seedblink, Seedcamp si doi investitori privati). Din partea investitorilor, o alta echipa SAA a asistat GapMinder VC cu privire la negocierea documentelor tranzactiei.

Fondurile primite vor fi utilizate pentru cresterea echipei, dezvoltarea produsului si a companiei la nivel international, in special pe piata din Marea Britanie.

GapMinder (https://gapminder.vc/) este un fond de capital de risc destinat sa investeasca in companiile de tip start-up din sectorul tehnologiei, axandu-se in principal pe finantarile de tip Seed si Seria A.

Infiintat in anul 2019, Cyscale (https://cyscale.com) este un start-up care dezvolta solutii software de protectie a datelor si aplicatiilor in cloud si realizeaza analize de date de risc. Misiunea companiei este aceea de a ajuta companiile de toate dimensiunile sa demareze, sa imbunatateasca si sa mentina programul de securitate in cloud pe baza celor mai bune practici din industrie, pentru a asigura securitatea si conformitatea in cadrul companiei.

Echipa SAA care a asistat Cyscale a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner) si a inclus si pe Vlad Sandulescu (Senior Associate). Echipa SAA care a asistat GapMinder a fost coordonata de Octav Stan (Partner) si a inclus si pe Amanda Csaki (Associate).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.