Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat element industrial cu privire la închirierea unui depozit de aproximativ 16.000 m.p. situat în eli park 3 către ferro românia

Stratulat Albulescu a asistat Element Industrial cu privire la închirierea unui depozit de aproximativ 16.000 m.p. situat în Eli Park 3 către FERRO România

Contractul de închiriere încheiat cu FERRO România vine să completeze portofoliul semnificativ al Element Industrial și se încadrează în mixul de chiriași vizat de dezvoltator încă de la început. Element Industrial a livrat prima fază din Eli Park 3 în aprilie 2022, având o suprafață de 18.500 m.p. și fiind închiriat aproape în totalitate către chiriași din industria e-commerce, producție și retail business to business. O a doua fază a Eli Park 3 în suprafață de 30.000 m.p, în care va fi amplasat și FERRO România, este în prezent în curs de dezvoltare, livrarea fiind preconizată în T4 2022.

Element Industrial, parte a Element Group (www.element.ro), este unul dintre cei mai dinamici jucători pe piața locală de logistică, având în derulare mai multe proiecte situate în Bacău, Ploiești, Brăila sau Buftea, și care își propune să dezvolte 500.000 m.p. de proiecte logistice clasa A până la sfârșitul anului 2026.

FERRO România (www.ferro.ro) face parte din grupul polonez FERRO – unul dintre cei mai mari producători de instalații termice și sanitare din Europa Centrală și de Est. Compania se ocupă cu producerea și comercializarea obiectelor sanitare şi de instalații precum baterii, dușuri, accesorii pentru baie, robineți, distribuitoare-colectoare, pompe si radiatoare  în peste 30 de țări de pe două continente.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner), și a inclus și pe Daiana Assoum (Senior Associate) și pe Irina Caragea (Associate).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.