Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat startup-ul de gaming machinations.io cu privire la o runda de finantare de tip seria a in valoare de 3,3 milioane de dolari

Stratulat Albulescu a asistat startup-ul de gaming Machinations.io cu privire la o runda de finantare de tip Seria A in valoare de 3,3 milioane de dolari

Runda de finantare a fost condusa de Hiro Capital - fond de investitii european axat pe Tehnologie si cu precadere pe segmentul jocurilor, si a inclus pe GapMinder (care a investit pentru prima data in Machinations.io in anul 2020 si care a continuat sa-i sustina pe fondatori datorita unicitatii produsului pe care l-au creat), Acequia Capital si Venrex Investment Management.

Suma obtinuta va fi utilizata pentru cresterea echipei si lansarea de produse si servicii noi menite sa sustina dezvoltarea rapida a numarului de utilizatori.

Fondat in anul 2018, Machinations.io (https://machinations.io/) este prima platforma romaneasca web si singura din lume, utilizata de peste 35.000 de profesionisti, prin intermediul careia dezvoltatorii de jocuri pot optimiza mecanicile si economia jocurilor premium, free2play si play2earn.

Echipa Stratulat Albulescu care acordat asistenta juridica a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si a inclus si pe Cristina Man (Partner) si Roxana Ioncu (Associate) – toti trei  membrii ai grupului dedicat de Fuziuni si Achizitii in sectorul Tehnologiei.

Firma de avocatura din Luxemburg Bonn Steichen and Partners a asistat, de asemenea, Machinations.io cu privire la aspectele juridice relevante jurisdictiei lor.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.