Prima paginaArticoleFirma de avocatura stratulat albulescu a acordat asistenta juridica fondurilor de capital de risc gapminder venture partners si dayone capital, cu privire la investitia lor comuna in startup-ul romanesc soleadify

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica fondurilor de capital de risc GapMinder Venture Partners si DayOne Capital, cu privire la investitia lor comuna in startup-ul romanesc Soleadify

Runda de finantare, una dintre cele mai mari runde de tip Seed din acest an, a fost condusa de GapMinder Venture Partners (un fond de capital de risc, care vizează start-up-uri software si servicii IT din Romania si Europa Centrala si de Est) si DayOne Capital (un fond de investitii in tehnologie) si a inclus si alti investitori privati.

Soleadify (www.soleadify.com) este un start-up care utilizeaza inteligenta artificiala (AI) pentru a crea profiluri de business pentru companii din orice industrie. Primul dintre produsele companiei este un motor de cautare care actualizeaza peste 40 de milioane de profiluri de business utilizate in prezent de sute de companii din Statele Unite ale Americii, Europa si Asia pentru activitati de vanzare si marketing.

Compania va folosi finantarea de 1,5 milioane de dolari pentru a-si imbunatati tehnologiile, pentru a construi parteneriate de distributie, precum si pentru a-si continua cresterea la nivel global, prin dezvoltarea programelor de marketing.

GapMinder este un fond de capital de risc destinat sa investeasca in companiile de tip start-up din sectorul tehnologie, axandu-se in principal pe finantarile acordate in prima faza de investitii, de tip Seed si Seria A.

DayOne Capital este un fond de capital de risc independent, a carui misiune este sa sprijine companiile din sectorul tehnologie si sa le ghideze catre pietele globale, valorificand astfel atat experienta lor corporate, cat si pe cea a investitorilor. DayOne Capital cauta sa identifice si sa se alature misiunilor globale a celor mai interesante echipe din Europa Centrala si de Est.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Cristina Man, Managing Associate (cu o experienta semnificativa pe piata fondurilor cu capital de risc), cu sprijinul Roxanei Ioncu, Associate in echipa de drept societar a SAA. De asemenea, Anca Ulea, Managing Associate, a asistat cu privire la toate aspectele privind dreptul muncii.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.