Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat gapminder venture partners cu privire la investitia in cartloop, un startup care activeaza in zona de e-commerce

Stratulat Albulescu a asistat GapMinder Venture Partners cu privire la investitia in Cartloop, un startup care activeaza in zona de e-commerce

Runda de finantare a fost condusa de GapMinder Venture Partners (fond de capital de risc, care vizeaza start-up-uri de software si servicii IT din Romania si Europa de Est si Centrala) si l-a mai inclus pe investitorului privat Cristian Tamas, co-founder TypingDNA. Finantarea s-a ridicat la 300.000 Euro si va fi utilizata pentru optimizarea produsului, fondatorii start-up-ului urmarind cresterea numarului de clienti si extinderea pe plan global.

Cartloop (www.cartloop.io) este o platforma de marketing conversational cu o rata de conversie de 3-5 ori mai mare decat cea a competitorilor si care ajuta comerciantii online sa isi convinga clientii sa cumpere produsele din „cos”, in cazul in care au parasit site-ul fara sa finalizeze comanda. Platforma Cartloop este disponibila in prezent sub forma unei aplicatii destinata comerciantilor care au magazine online create pe platforma de e-commerce Shopify, insa aceasta va fi integrata in viitor si cu alte platforme internationale de e-commerce precum Presta Shop sau Magento.

GapMinder este un fond de capital de risc destinat sa investeasca atat in companiile de tip start-up, cat si in dezvoltarea tehnologiei in intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri), care se extind atat pe plan local, cat si international. Fondul de investitii se concentreaza pe tehnologie si servicii, diversitate si, de asemenea, pe obiectivele sale orientate catre produse. GapMinder investeste de obicei in companii in prima faza de investitii (seria A), seed si pre-seed (accelerare).

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Associate Cristina Man (cu o experienta semnificativa atat pe piata fondurilor cu capital de risc, cat si in sectorul Tehnologie), cu sprijinul Senior Associate Elena Stan, care s-a ocupat de toate aspectele legate de Proprietate Intelectuala.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.