Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat gapminder venture partners cu privire la investitia sa in outthink, platforma care manageriaza riscul de securitate cibernetica

Stratulat Albulescu a asistat GapMinder Venture Partners cu privire la investitia sa in OutThink, platforma care manageriaza riscul de securitate cibernetica

Runda a fost condusa de AlbionVC, cu participarea TriplePoint Capital, Forward Partners, GapMinder VC si Innovate UK.

Cei 10 milioane de dolari obtinuti in urma acestei runde de finantare vor fi folositi pentru continuarea extinderii OutThink in domeniul tehnologiei, precum si pentru accelerarea distributiei la nivel international.

Fondat in 2019, start-upul OutThink (https://outthink.io/) se bazeaza pe machine learning, procesarea naturala a limbajului si psihologie aplicata, combinand date pentru a identifica atitudinile si comportamentele oamenilor. OutThink masoara comportamentele de securitate din lumea reala, dezvaluie modele de risc unice in cadrul unei organizatii si identifica acele comportamente care pot duce la brese de securitate. Printre clientii sai se numara Whirlpool, Danske Bank, Rothschild, NatWest, precum si alte companii FTSE 100.

GapMinder (https://gapminder.vc/) este un fond de capital de risc destinat sa investeasca in companiile de tip start-up din sectorul tehnologiei, axandu-se in principal pe finantarile de tip Seed si Seria A.

Echipa SAA dedicata proiectului a inclus pe Silviu Stratulat - Managing Partner (coordonatorul proiectului) si pe Roxana Ioncu si Alina Pirvoi (avocati colaboratori).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.