Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat gapminder venture partners cu privire la investiția sa în startup-ul saas yarooms

Stratulat Albulescu a asistat GapMinder Venture Partners cu privire la investiția sa în startup-ul SaaS Yarooms

Runda de finanțare a fost condusă de GapMinder VC și a inclus, de asemenea, pe SeedBlink, una dintre platformele de investiții cu cea mai rapidă creștere, specializată în finanțarea start-up-urilor tehnologice europene.

Finanțarea în valoare de 2 milioane de euro va ajuta Yarooms să crească în noile oportunități de piață identificate și să își accelereze dezvoltarea.

Fondată în 2010, Yarooms (www.yarooms.com) este o companie românească de tehnologie care creează software-uri de management pentru munca de la birou, printre soluțiile oferite fiind cele pentru rezervarea birourilor și a sălilor de ședință, planificarea muncii hibride, semnalizarea digitală. Yarooms are clienți din peste 50 de țări, printre cele mai importante fiind Statele Unite ale Americii, Canada, Italia și Marea Britanie. Printre clienți se numără Columbia University, Dedalus, National Health Service, AAA, Dr. Martens, Cerved sau Robalino.

GapMinder (gapminder.vc) este un fond de capital de risc destinat să investească în companiile de tip start-up din sectorul tehnologiei, axându-se în principal pe finanțările de tip Seed și Seria A.

Echipa SAA dedicată proiectului a fost coordonată de Cristina Man (avocat asociat) și a inclus și pe Roxana Ioncu și Alina Pîrvoi (avocați colaboratori).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.