Prima paginaArticoleStratulat albulescu acorda asistenta juridica könig frankstahl s.r.l. in legatura cu procedura de autorizare de catre consiliul concurentei a preluarii liniei de afacere aferenta unor produse metalurgice de la frankstahl romania s.a.

Stratulat Albulescu acorda asistenta juridica König Frankstahl S.R.L. in legatura cu procedura de autorizare de catre Consiliul Concurentei a preluarii liniei de afacere aferenta unor produse metalurgice de la Frankstahl Romania S.A.

In data de 23 martie 2021, Consiliul Concurentei a anuntat autorizarea tranzactiei prin care König Frankstahl S.R.L. preia linia de afacere aferenta unor produse metalurgice de la compania Frankstahl Romania S.A..

In urma evaluarii efectelor concentrarii economice, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunea propusa nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Infiintata in anul 2006, compania König Frankstahl are ca obiect principal de activitate comertul cu metale si minereurilor metalice. Compania furnizeaza o gama diversificata de produse (tevi rectangulare, tevi rotunde cu si fara sudura, tevi de precizie, tevi hidraulice, oteluri carbon, oteluri aliate, oteluri calibrate). Totodata compania ofera servicii de debitare, indoiri la cald si la rece, tevi si profile, ambutisare si livrare pentru produsele pe care le comercializeaza, precum si consultanta de specialitate pentru clienti.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Ana Kusak (Partner) cu sprijinul Madalinei Spataru (Associate).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.