Prima paginaArticoleStratulat albulescu a acordat asistenta juridica companiei brillio, unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul tehnologiei digitale, in legatura cu achizitia cognetik, o companie de analiza si stiinta a datelor cu o vasta experienta in optimizarea operatiunilor digitale pentru clientii sai

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Brillio, unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul tehnologiei digitale, in legatura cu achizitia Cognetik, o companie de analiza si stiinta a datelor cu o vasta experienta in optimizarea operatiunilor digitale pentru clientii sai

Achizitia Cognetik consolideaza atat pozitia Brillio pe segmentul de analiza de date, cat si strategia de a-si extinde oferta de servicii in intreaga lume. Compania se pregateste de recrutari importante in Europa pentru domenii precum software development, data science si analiza a datelor.

Cu peste 2.300 de angajati in cadrul birourilor din Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie si India, Brillio (www.brillio.com) este unul dintre cei mai importanti furnizori de consultanta si servicii de analiza de date in domeniul digital. Inca de la infiintare (2014), Brillio s-a concentrat pe furnizarea de solutii de transformare digitala prin data science si ingineria datelor, misiunea companiei fiind aceea de a inova in domeniul tehnologiei digitale si de a oferi clientilor sai una dintre cele mai frumoase experiente bazata pe parteneriate de succes si integrare.

Infiintata de Catalin Iuga, Daniel Herdean si Matt Alexander, Cognetik (www.cognetik.com) furnizeaza servicii de analiza date, optimizare si de stiinta a datelor clientilor din intreaga lume. Printre clientii companiei se numara giganti precum McDonald’s, eBay si Facebook. Cognetik are sediul central in Cary, Carolina de Nord si birouri in SUA, China si Romania, unde compania are o prezenta semnificativa.

Stratulat Albulescu a asistat compania Brillio cu privire la toate elementele de drept romanesc ale tranzactiei. Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Managing Associate Cristina Man, ambii apartinand grupului dedicat de Tech M&A.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.