Prima paginaArticoleAvocatii stratulat albulescu alaturi de momentum capital in achizitia facilitec services

Avocatii Stratulat Albulescu alaturi de Momentum Capital in achizitia Facilitec Services

Echipa de avocati Stratulat Albulescu, coordonata de partenerul Ramona Iancu, l-a asistat cu succes pe antreprenorul roman David Canta, care este, de asemenea, managing director si actionar al filialei locale a firmei globale Avison Young, cu privire la achizitia Facilitec Services SRL, un reputat boutique activ pe piata de facility & property management, parte a grupului spaniol Mantor.

Grupul spaniol Facilitec a intrat pe piata romaneasca in 2007, cand si-a infiintat sucursala romaneasca si i-a incredintat conducerea lui Diego Stuyck. Acesta, impreuna cu alti doi parteneri, a cumparat filiala romaneasca in 2015 si a dezvoltat-o in continuare pentru a deveni unul dintre primii 10 jucatori de pe piata de facility & property management, gestionand numeroase proiecte rezidentiale premium si de lux, precum si o serie de cladiri de birouri.

Prin aceasta achizitie, David Canta isi propune sa extinda oferta Grupului sau in sectorul imobiliar cu servicii de property and facility management, esentiale pe piata bucuresteana extrem de competitiva.

In 2018, Facilitec a inregistrat o cifra de afaceri de 1,4 milioane euro, iar estimarile pentru 2019 arata o cifra de afaceri de aproximativ 1,9 milioane euro, in crestere cu 35% fata de 2018. La momentul vanzarii, Facilitec avea o echipa de peste 30 de angajati.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.