Prima paginaArticoleStratulat albulescu acorda asistenta juridica companiei morphosis capital cu privire la investitia in docprocess s.r.l.

Stratulat Albulescu acorda asistenta juridica companiei Morphosis Capital cu privire la investitia in DocProcess S.R.L.

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei Morphosis Capital, un fond de investitii relativ nou infiintat, axat pe investitii de capital in intreprinderile romanesti mici si mijlocii  (IMM-uri), cu privire la investitia in DocProcess S.R.L. Compania tinta este un start-up de succes, care a dezvoltat o solutie de automatizare a conturilor de finantare si contabilitate in cloud, bazata pe Robotic Process Automation si eInvoicing.

Aceasta este prima investitie pentru Morphosis Capital, companie lansata la sfarsitul anului trecut. Fondul isi propune să investeasca intre 5 si 15 milioane de euro in intreprinderi locale mici si mijlocii (IMM-uri) care opereaza in sectoare precum: bunuri de larg consum (FMCG), servicii medicale si business to business (B2B), potrivit unuia dintre cele mai importante ziare de afaceri din Romania si citand unul dintre cei patru fondatori ai fondului de investitii.

DocProcess a fost lansat in 2005 de doi antreprenori romani, Liviu si Daniela Apolozan. Compania are peste 3.200 de clienti, inclusiv mari corporatii precum Carrefour, Altex si Flanco. DocProcess detine un birou cu 40 de angajati in Bucuresti si, de asemenea, unul cu 10 persoane in Grenoble, Franta, unde se afla un centru de cercetare si dezvoltare.

Echipa Stratulat Albulescu a fost condusa de avocatul asociat coordonator Silviu Stratulat impreuna cu avocatul colaborator coordonator Cristina Man si sustinuti de avocatul colaborator senior, Sandra Frunzulica.

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2020. Toate drepturile rezervate.