Prima paginaArticoleFirma de avocatura stratulat albulescu a acordat asistenta juridica domnului ionut negoita cu privire la achizitia unui teren situat in zona de est a bucurestiului

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica domnului Ionut Negoita cu privire la achizitia unui teren situat in zona de Est a Bucurestiului

Terenul in suprafata totala de peste 100.000 metri patrati este situat pe platforma fostei fabrici Republica din Bucuresti si a fost achizitionat de la Tubinox S.A. in vederea dezvoltarii unui complex rezidential.

Tubinox S.A., parte a grupului indian Viraj, este o companie producatoare de tevi si tevi fara sudura (otel carbon, otel aliat, otel inoxidabil si otel refractar). Grupul Viraj este un jucator important pe piata siderurgica globala, cu o cifra de afaceri de 700 milioane de dolari pe an.

Domnul Ionut Negoita este fostul actionar majoritar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti dar si un jucator important pe piata imobiliara din Bucuresti. Domnul Negoita a construit si vandut peste 7.000 de locuinte, iar in prezent dezvolta proiectul HILS Pallady Apartments.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat, cu sprijinul lui Tudor Ciambur (Managing Associate) si al Daianei Assoum (Associate).

Silviu Stratulat, Managing Partner Stratulat Albulescu a declarat: "Suntem foarte incantati ca am putut contribui la finalizarea cu succes a acestei tranzactii. Dorim sa ne exprimam recunostinta fata de domnul Ionut Negoita pentru incredintarea acestui proiect important."

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.