Prima paginaArticoleStratulat albulescu acorda asistenta juridica companiei pitechplus in legatura cu achizitia actiunilor majoritate in cadrul pitechplus de catre webhelp sas

Stratulat Albulescu acorda asistenta juridica companiei PitechPlus in legatura cu achizitia actiunilor majoritate in cadrul PitechPlus de catre Webhelp SAS

Firma de avocatura Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei PitechPlus, (un grup de consultanta care ofera o gama larga de servicii, printre care dezvoltare software IT&C si know-how de afaceri, specializat in proiectarea, dezvoltarea si implementarea de solutii software personalizate, avand clienti din intreaga lume) cu privire la vanzarea pachetului majoritar de actiuni detinut de fondatorul sau, Bogdan Herea-Buzatu, catre Webhelp SAS.

Fondata in anul 2006, compania PitechPlus ofera solutii software integrate si consultanta de transformare digitala pentru 36 de clienti din 8 tari. Cu peste 270 de angajati in birourile lor din Cluj-Napoca si Targu Mures (Romania) si clienti din Franta, Elvetia, Germania, Marea Britanie, SUA si Benelux, PitechPlus, cu o prezenta globala, ajuta la cresterea afacerilor clientilor.

Fiind o companie de dezvoltare software, PitechPlus ofera atat o gama variata de solutii de dezvoltare software, cat si servicii de gestionare a aplicatiilor si automatizare inteligenta pentru clientii sai. In ultimii 13 ani de activitate, PitechPlus a lucrat la peste o mie de proiecte de dezvoltare software pentru clienti dintr-o gama variata de industrii, inclusiv mobilitate, automobile, retail, divertisment, programe guvernamentale, ospitalitate, resurse umane si educatie.

Cu un palmares de crestere continua, PitechPlus isi propune sa obtina o cifra de afaceri de 11 milioane de euro in 2019, avand o crestere de 20% an de an si pastrand aceeasi profitabilitate ca in 2018.

Webhelp este lider european in industria lor, avand venituri de 1,4 miliarde de euro in 2018 si peste 50.000 de experti in peste 140 de locatii din 36 de tari. Compania este detinuta de KKR, o companie globala de investitii, alaturi de fondatorii si echipa de conducere. Webhelp se afla în prezent in ultimele etape ale unei tranzactii cu GBL ca nou partener de investitii alaturi de KKR si se ca incheierea acestei tranzactii sa se anunte inainte de sfarsitul acestui an, dupa obtinerea autorizatiilor de reglementare necesare.

Achizitionarea PitechPlus reflecta strategia grupului Webhelp de a-si consolida serviciile tehnologice pentru a-si sustine clientii în implementarea transformarii lor digitale, oferindu-le solutii personalizate care combina managementul relatiilor cu clientii, inteligenta artificiala si automatizarea.

Echipa Stratulat Albulescu a fost condusa de avocatul asociat coordonator, Silviu Stratulat, impreuna cu avocatul colaborator coordonator, Cristina Man, cu sprijinul Sandrei Frunzulica - avocat colaborator senior.

 

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2021. Toate drepturile rezervate.