Prima paginaArticoleStratulat albulescu a acordat asistenta juridica companiei qeops si asociatilor sai cu privire la vanzarea pachetului majoritar de parti sociale catre cargus, societate detinuta de mid europa partners

Stratulat Albulescu a acordat asistenta juridica companiei QeOPS si asociatilor sai cu privire la vanzarea pachetului majoritar de parti sociale catre Cargus, societate detinuta de Mid Europa Partners

Achizitia va consolida oferta de servicii cu valoare adaugata pe care Cargus o ofera clientilor sai, in linie cu investitiile strategice ale companiei din ultimii doi ani, concentrate pe digitalizare si imbunatatirea experientei generale a clientilor. Mai mult, tranzactia subliniaza angajamentul companiei fata de segmentul de comert electronic, care se asteapta sa isi continue trendul ascendent, printr-o crestere de cate doua cifre in urmatorii ani.

QeOPS (www.qeops.eu) este o companie romaneasca specializata in furnizarea de servicii de e-fulfillment si solutii personalizate de logistica, detinuta si condusa de Paul si Gabriel Copil. Cu o crestere de peste 50% a cifrei de afaceri in anul 2020, QeOPS a realizat rapid venituri de peste un milion de euro in 2020, o evolutie care o plaseaza in primele 200 de companii de logistica din Romania (dupa cifra de afaceri).

Mid Europa Partners (www.mideuropa.com) este un fond de investitii, care activeaza pe pietele din Europa Centrala si de Est. Din 1999 si pana in prezent, compania a strans si administrat capitaluri de peste 5.3 miliarde de euro pentru investitii in pietele aflate in crestere din regiune. Printre cele mai notabile investitii ale Mid Europa Partners, se numara achizitia Cargus din anul 2018. Cargus este un furnizor de servicii de curierat rapid si colete din Romania, cu peste 85.000 de clienti, inclusiv clienti business, retaileri e-commerce si persoane fizice.

Cargus opereaza o retea densa formata din 5 centre de sortare la nivel national, 51 de centre operationale si o echipa formata din peste 2.450 de curieri, care efectueaza peste 40 de milioane de livrari pe an. Cele peste 13600 de locatii disponibile pentru livrare, conectate prin peste 300 de rute principale, impreuna cu baza sa de active de ultima generatie si capacitatile logistice, permit companiei Cargus sa ofere servicii de inalta calitate, precum livrarea in 24 de ore in toata tara.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonata de Cristina Man (Partner), cu sprijinul lui Adrian Hlistei-Muresan (Senior Associate).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2023. Toate drepturile rezervate.