Prima paginaArticoleStratulat albulescu a asistat reorg în legătură cu achiziția furnizorului de tehnologie modernă - findox

Stratulat Albulescu a asistat Reorg în legătură cu achiziția furnizorului de tehnologie modernă - FinDox

Echipa de drept societar din cadrul SAA a asistat furnizorul global de informații financiare privind credite, date și analize - Reorg, cu privire la elementele de drept român ale achiziției FinDox, un furnizor de soluții de management al fluxului de lucru și date din Statele Unite ale Americii.

Această achiziție va contribui la dezvoltarea portofoliul de instrumente de date, analiză și fluxuri de lucru al Reorg. Mai mult, această investiție va consolida poziția de lider în tehnologie a Reorg și va accelera ritmul companiei de inovare și creștere.

Fondat în 2016, FinDox (www.findox.com) ofera soluții de ultimă generație pentru gestionarea fluxului de lucru și al datelor pentru profesioniștii din domeniul financiar. Platforma FinDox oferă o modalitate inteligentă de a gestiona agregarea de documente confidențiale, automatizarea listelor restricționate și raportarile pentru piețele private de credit din SUA și Europa. FinDox oferă date sigure, rapoarte și documente centralizare într-o singură locație.

Fondat în 2013, Reorg (reorg.com) este un furnizor global de informații financiare, date și analize pentru acordarea de credite, cu birouri pe 3 continente. Compania a cunoscut o creștere fulminantă în ultimul deceniu și deservește astăzi peste 26.000 de profesioniști din cele mai importante fonduri speculative, administratori de active, bănci de investiții, firme de avocatură, servicii profesionale și de consultanță din lume.

Echipa Stratulat Albulescu implicata în proiect a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner) și Raluca Gabor (Managing Associate).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.