Prima paginaArticoleStratulat albulescu asista resource partners cu privire la vanzarea world class, lider incontestabil in industria fitnessului din romania, catre african industries group

Stratulat Albulescu asista Resource Partners cu privire la vanzarea World Class, lider incontestabil in industria fitnessului din Romania, catre African Industries Group

Firma noastra a asistat fondul polonez pe tot parcursul acestei tranzactii complexe, si, pe langa oferirea de servicii de asistenta juridica, a jucat un rol esential si in structurarea tranzactiei.

Silviu Stratulat (Managing Partner) a declarat: „Ma bucur ca am avut ocazia sa acordam asistenta juridica in cadrul acestei vanzari la nivel inalt, cu atat mai mult cu cat compania noastra a asistat si fostul actionar in legatura cu vanzarea catre Resource Partners. Tranzactia este semnificativa pentru piata din Romania, atat prin dimensiune, cat si prin faptul ca a presupus vanzarea liderului unei industrii - doua elemente care ne fac si mai mandri ca am fost implicati in aceasta tranzactie."

Octav Stan (Partner) a adaugat: „Sunt onorat ca am avut oportunitatea de a asista clientul in acest proiect important. Tranzactia a fost una deosebit de complexa, avand in vedere dimensiunile mari ale companiei tinta - lider al sectorului sau."

World Class (www.worldclass.ro) este cea mai mare retea de health & fitness din Romania, fiind primii care au introdus pe piata locala conceptul de cluburi de fitness moderne, in anul 2000 odata cu deschiderea primei locatii din Bucuresti. De atunci, compania si-a extins in mod organic reteaua, numarand in prezent peste 40 de cluburi de fitness in toata tara si peste 65.000 de membri.

World Class ofera membrilor sai facilitati si servicii de ultima generatie, fiind un partener strategic pentru un numar mare de antrenori si creatori de programe de fitness internationali, printre care si LES MILLS™ (cel mai mare furnizor de programe de fitness din lume).

Fondat in 2009, Resource Partners (https://resourcepartners.pl/en/) este un fond de investitii de capital privat polonez independent. Resource Partners investeste in companii cu crestere rapida, cu management experimentat, pe care le sprijina in gestionarea cresterii organice rapide, expansiunii externe dinamice si achizitiilor. Pana acum, fondul a investit aproape 300 de milioane de euro in dezvoltarea mai multor companii atat din Polonia, cat si alte tari din Europa Centrala si de Est.

Echipa Stratulat Albulescu care a asistat Resource Partners a fost coordonata de Managing Partner Silviu Stratulat si Partner Octav Stan, si inclus si pe Cristian Vlaicu (Partner, Drept Bancar si Financiar), Sandra Frunzulica (Senior Associate, Corporate/M&A), Daiana Assoum (Senior Associate, Drept Imobiliar) si Amanda Csaki (Associate, Drept Societar/Fuziuni si Achizitii), impreuna cu o echipa extinsa de aproximativ 15 avocati, implicati in toate etapele tranzactiei.

Echipa de management a World Class a fost asistata de Cristina Man (Partner, Drept societar/Fuziuni si Achizitii), Andrei Albulescu (Partner – Dreptul Muncii) si Roxana Ioncu (Associate, Drept societar/Fuziuni si Achizitii).

© Copyright Stratulat-Albulescu.ro 2022. Toate drepturile rezervate.